Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Alaçam’da Gergin Dakikalar
banner852


Handaki ilk dükkanın yıkımına gelen zabıta ve polis ekiplerine direnen köfteci dükkanın sahibi Hasan Türkmen, yaptığınız hukuksuzdur, belediyeden böyle bir karar çıkmadı bize tebliğ edilmedi diyerek, Belediyenin göndermiş olduğu belgenin hiçbir kanunda yeri olmadığını belirterek, ne Belediye’den çıkan bir karar var nede encümen kararı var, kafanıza göre rant sağlamak için bizleri dükkanımızdan ediyorsunuz dedi. 
‘Bayram’a kadar süre istedik vermediler’



Türkmen, biz belediyeden Bayram’a kadar izin istedik bize bu anlamda kimse dönüş yapmadı, kimse bizi muhatap alıp bir cevap vermedi. Şimdi ise gelmiş yıkacağız diyorlar. Biz evimize ekmek bu dükkânımızdan götürüyoruz en azından bayrama kadar izin verilseydi bizde kendimize başka bir alternatifler bulacaktık’ dedi.


‘Yıkımda 2 kişi gözaltına alındı’

Polis ekiplerinin boşaltın yoksa zor kullanacağız uyarısına aldırış etmeyen vatandaş, polisler bir süre arbede yaşadı. Bir vatandaşın yüzüne vuran emniyet güçleri, bana vuran polisten şikayetçiyim dedi. Daha sonra yıkıma engel olmak isteyen 2 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü.




‘Dükkanımı kendim boşaltırım’

Yıkımda ilk dükkan olan köfteci dükkanının sahibi Hasan Türkmen, Belediye Zabıta ekiplerinin dükkanı boşaltmana yardımcı olsun talebine, ‘gerek yok’ ben kendim boşaltırım size de ihtiyacım yok dedi.

‘Siyasiler nerede Başkan nerede’

Alaçam halkı yıkım oluyor ama ne siyasiler burada nede Alaçam’ın Belediye Başkanı burada neden kimse yok, neden kimse muhatap alınmıyor, Bayram ar efesinde bu olacak iş mi? Neden Bayram’dan sonraya bırakılmıyor’


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876