Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Arabasını Yakan Kişiden Açıklama Geldi


Tofaş kavşağındaki otomobil yangınında otomobilin sahibi olduğunu iddia eden Onur Büyükkeskin AA muhabirine yaptığı açıklama da, ''PEUGE HDİ 206' markalı otomobilimi Kadir Karakaya'ya 2.650 tl olmak üzere 3 taksitle 8 bin 300 liraya otomobilimi sattım, fakat devrini vermedim taksitlerin bitmesi durumunda otomobilin devrini noter huzurunda kendisine verecektim fakat geçen zaman içerisinde galeri sahibi Kadir Karakaya bana sadece 3 bin lira ödeyip geri kalan kısmını vermemek için direndiğini belirtti.


Ben otomobili satarken, trafik borcunun olduğunu böyle kabul edersen otomobili verebileceğini aksi halde almamalarını belirterek ben kendi otomobilimi Kadir Karakaya adlı kişiye verdim, bu şekilde otomobili kabul eden galeri sahibi bundan sonra araban bende dedi. ama geçen zaman içerisinde bana sadece 3 bin lira verdiler. tabi bu geçen zaman zarfında benim otomobilimi farklı farklı kişilerde görüyordum, otomobil de benim üstüme olduğu için trafik cezaları da banan geliyordu dedi.


‘10 aydır beni kandırıyor’

Beni geçen bu 10 ay içerisinde, devamlı kandırarak bugün vereceğim yarın paranı vereceğim diyerek hep erteledi. Bir gün yanına gittim kendisi galerisinde yoktu, bende telefonla arayarak nerede olduğunu öğrenmek istedim bu işi halledelim ya benim arabamın devrini al yada arabamı bana geri ver dedim. Kendisi de bana küfür ederek sana araba maraba yok, git kime şikayet ediyorsan et, ben çarşambalıyım bana K deli Kadir derler dedi. Bu tavrı üzerine benim de psikolojim bozuldu ve şikayetçi olmak üzere karakola gittim ve şikayetçi oldum’ dedi.

daha sonra babam Hasan Büyükkeskin’i gönderdim, babam galeri sahiplerine bizim araba da gözümüz yok bu işi tatlıya bağlayalım ya otomobilin devrini al yada ben sana 5 bin lira vereyim arabayı bana geri ver, Kadir Karakaya’da bu açıklama üzerine arabanın değerinin 7 bin lira olduğunu söyleyerek bu parayı ver bende sana arabayı geri verim yoksa arabayı vermem, arabayı yakarım dedi .

‘Arabamı Kendi Dükkanının Önünde Yaktı’

Onur Büyükkeskin, Ekim ayında bir arkadaşımda senet karşılığı borç para aldım, arabamı satacağım sattığım zaman senin paranı vereceğim dedim. Senet sahibi H.S parasının ödenmediği için beni icraya verdi, arabama rehin koydurdu, Kadir Karakaya ise geçen zaman içerisinde kalan taksitlerini ödemediği için bende arkadaşıma olan borcumu ödeyemedim, bunun içinde arabama rehin koydurdu. Sonra polis nezaretinde arabamı almaya gitmişler, arabayı almak isterken polisleri olay yerinden uzaklaştırmak istedi, polislere direndiler sonra arabamı ileri çekerek haince yaktılar. Senet sahibi arkadaşımla aram kötü oldu, psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilmez hale geldim. Arabamı alıp, parasını vermeyen kişilerden şikayetçiyim ben hakkımı adalet karşısında arayacağım inanıyorum ki TC mahkemeleri adaletten yana olacaktır. Benim en büyük güvencem yüce Türk adaletidir’ dedi.
Ben otomobilimi bu şekilde verdim, vatandaşlarımız benim düştüğüm duruma düşmesin böyle insanlardan uzak dursunlar




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.