Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Bafra Ak Parti 2000 kişiyi iftarda buluşturdu

 Bafra Ak Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği geleneksel iftar programı Ali Kale Trustlik Tesislerinde yapılacaktı. Ancak Hava muhalefeti nedeni İle Son gün Bafra Davet ve Toplantı Merkezinede yapıldı. Davete 2000 Bin kişi katılım sağladı.İftar yemeğine Ak partili dışında çok sayıda partisiz katılımlarda sağlandı.

İftar programında konuşan AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven yaptığı konuşmada, ‘’Davetimize katılan tüm teşkilat mensuplarına çok teşekkür ederim. Bugünü anlamlı kılan Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Ramazan ayı yardım severliğin en üst noktalara çıktığı bir aydır. Bu bağlamda ilçe teşkilatlarımıza, yönetimimize, Samsun Büyük Şehir Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’e ve AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı’ya teşekkür ederim dedi.
Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise, ‘Değerli kardeşlerim bir Ramazan’ı daha idrak ediyoruz. İnşallah rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetlerimizi makbul eylesin. Değerli kardeşlerim bu birliğimiz ve beraberliğimiz Türkiye’mize örnek olmasını dilerim. Bir konuya değinmek istiyorum, Katar kendi canından kendi kanından olan Müslüman kardeşlerine ambargo uyguluyor. Benim buna aklım almıyor, inşallah Ramazan ayında biz Müslümanların aklını başına almaya vesile olur’ dedi.
Konuşmaların ardından program kılınacak teravih namazıyla son bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.