Öne Çıkanlar Salı Samsun Tabip Odası
banner798

Bafra'da 16 yaşındaki kızın kaçırıldığı iddiası

Kızlarının kaçırıldığını iddia eden anne Özlem Güngör yetkililerden yardım istedi.

Edinilen bilgiye göre, Altınyaprak Mahallesi Müftüoğlu 2. Sokakta oturan Özlem ve Ümit Güngör çiftinin 16 yaşındaki kızları Fehime Güngör dün kaçırıldı. kızlarından haber alamayan acılı aile yetkililerden yarım isteyerek kızımı ne olur bulun tek çocuğum var benim dedi.

AA muhabirine konuşan anne Özlem Güngör “16 yaşındaki kızım Fehime Güngör 2 veya 3 kişi tarafından kaçırıldı. Ben sadece kızımı istiyorum her yere başvurdum. Yalvarıyorum gören, duyan, bilen varsa bana gelsin, polise gitsin. kaçıran kişiyi biliyoruz. uyuşturucu madde kullanan biri olduğunu söylüyorlar. kızımı kaçıran kızın ailesine gittik bize rest çektiler, kızımı bana vermiyorlar' dedi.

Baba Ümit Güngör ise “Kızım evine dön hayatından endişe ediyorum. Duyanların görenlerin en yakın karakola bildirmelerini rica ediyorum” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.