Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

BAFRA'DA GECE YARISI AĞAÇ KATLİAMI YAŞANDI
banner852
 Bafra'nın Altınyaprak Mahallesi'nde bulunan Hürriyet Apartmanı bahçesinde gece yarısı operasyonuyla yapılan ağaç katliamı çevre sakinlerini çileden çıkarttı. Bazı vatandaşlar ağaç kesenlerden şikayetçi olurken, olay yerine gelen polis ekipleri tutanak tuttu.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Bafra'da araçlarına park yeri yapmak isteyen mahalle sakinleri apartmanlarının bahçesinde bulunan ağaçları gece yarısı kesti. Çevre sakinleri ağaçların kesildiğini görünce hem ağaç katliamı yapanları hem de yaşanan bu durumu karakola bildirerek ağaç kesenler kimse bulunsun şikayetçiyiz dediler. Durumun polise bildirilmesiyle olay yerine gelen ekipler kesilen ağaçları görünce şaşırdı ve tutanak tuttu.

İKİNCİ KEZ YAŞANDI

Araçlarına park yeri yapabilmek isteyen bazı kişilerin daha önce de aynı yerde ağaçları kestikleri öğrenilirken, aynı olayın bir kez daha yaşanması vatandaşları çileden çıkarttı. Polis olayla ilgili tutanak tutarken, çevre sakinleri ise;'Törenle ağaç dikilen bir dünyada arabalarına yer açmak için gece yarısı ağaç katliamı yapıldı. Bu olayı kim yaptıysa cezalandırılsın. Yetkililer gereğini yapsın.' dediler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saban 7 yıl önce

Elleri kirilsin bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine rabbim bu canileri cezalandirsin

banner877

banner876