Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

BAFRA MHP ERHAN USTA’YI AĞIRLIYOR
banner852
MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi.

Ülkemiz Anayasa değişikliği konusunda bir referandum süreci yaşamaktadır. Biz öncelikle Genel Başkanımız Devler Bahçeli’nin ifade ettiği gibi “ Milletimiz hangi kararı verirse versin kararını saygın buluyoruz. Evet ya da Hayır demek bir vicdan sesidir. Evet ya da hayır diyen her vatandaşımızın kararı bizim için saygındır. Milletimiz bu süreçte kesinlikle kutuplaşmamalı. Herkes buna dikkat etmelidir” Biz genel başkanımızın bu açıklaması doğrultusunda hareket ediyoruz. Tüm parti mensuplarımızın ve milletimizin birlik ve beraberliğini her şeyden daha çok önemsiyoruz. Bu nedenle yaşadığımız referandum sürecinin kutuplaşmalara neden olmadan tamamlanmasını temenni ediyoruz. Dava arkadaşlarımızdan bu konuda ki duyarlılıkları olmalarını ve duyarlılıklarını devam ettirmelerini rica ediyoruz.

MHP Bafra ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş açıklamalarını şöyle tamamladı: 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği hakkında Samsun milletvekilimiz ve grup başkanvekilimiz Sayın Erhan Usta 28 Mart Salı Günü saat 13.30’da Baframızı ziyaret edecektir. Grup Başkanvekilimiz Sayın Erhan Usta akşam ise bu kapsamda saat: 19.00’da Bafra belediyesi kışlık kültür merkezinde hemşerilerimize bir konferans verecektir. Tüm hemşerilerimizi ve Parti mensuplarımızı bu bilgilendirme konferansına davet ediyoruz. Hemşerilerimizin ve parti mensuplarımızın katılımlarından onur duyarız




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876