Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

BAFRA TSO’dan Üyelerine ‘PAZARLAMADA YENİ TRENDLER EĞİTİMİ’
banner852

Bafra TSO toplantı salonunda 25.03.2017 tarihinde gerçekleşen ve Odaya kayıtlı üye firmalar ile firma çalışanlarına yönelik “Pazarlamada Yeni Trendler” adlı eğitimin sunumunu OMÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Evrim Erdoğan gerçekleştirdi.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yapmış olduğu açıklamada ‘Bafra TSO olarak üyelerimizin ve çalışanlarının talepleri doğrultusunda gerçekleştirmiş olduğumuz Üye eğitimlerimize devam etmekteyiz. Ondokuzmayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile yapmış olduğumuz protokol neticesinde bu gün Pazarlama ve Üretim Yönetimi Eğitimini gerçekleştiriyoruz. Eğitime katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder. Güzel bir eğitim olmasını temenni ederim. ‘ dedi.

Evrim Erdoğan yapmış olduğu sunumda ‘Hızla değişen tüketici eğilimleri ve artan rekabet, pazarlama alanında da yeni arayışları beraberinde getiriyor. Şirketler dünyasında yükselen yeni bir trend ise pazarlamanın geçirdiği değişimi işaret ediyor. Eğitimin içeriğimde Modern Pazarlama ve Pazar Odaklılık, Güncel Pazarlama Bileşenleri, Deneysel Pazarlama’ gibi konulara değindi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876