Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Bafra`da bıçaklı ve silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Samsun'un Bafra ilçesinde içkili bir restoranda işletme sahibi ve müşteriler arasındaki bıçaklı ve silahlı kavgada, bir kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'nda bir restoranda müşteriler Okan T. ve Murat Ö. ile iş yeri sahibi Mustafa Y. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine müşteriler tarafından bıçaklanan işletme sahibi beylik tabancasıyla ateş etti. Okan T. ve Murat Ö. ile kurşunun sekmesi sonucu restorandaki bir başka müşteri Mehmet D. yaralandı.

Bafra Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mehmet D. müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı Okan T. ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.