Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Bafra’nın Yeni Otogar Yeri Belli Oldu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra’da bulunan otogarın trafik sorunlarına ve çirkin görüntülere sebep olduğunu belirterek yeni bir otogar yapmak için çalışmaların başladığını duyurdu.

Gün boyunca Bafra’da bir takım incelemelerde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçenin ortasında büyük yer kaplayan ve trafik sorunları başta olmak üzere birçok soruna neden olan otogarın taşınmasıyla ilgili talimatı verdi. Yapılan incelemeler sonucunda otogarın yapılacağı yer eski Çetinkaya Belde Belediyesi’nin bulunduğu yer olarak belirlendi.

Bafra için her şeyi planladıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Baframızın otogarından, Baframızın sebze meyve halinden tutunda Sedde projesine kadar her şeyi planladık. Şimdi eski otogarı Bafra'nın girişinden çıkartacağız ve bu müjdeyi vermek istiyorum. İki üç yıl içerisinde bu kötü otogarı Bafra'nın içerisinden çıkartacağız. O alanı da muhakkak bir kültür tesisi, Bafra'nın ihtiyacı olan Bafra'nın sosyal yetişmişliğini cevap verecek bir yere dönüştüreceğiz. Belediye Başkanımız Zihni Bey ile istişare ediyoruz. Halle ilgili konuyu da konuşuyoruz. Önündeki bürokratik sorunları çözmeye çalışıyoruz. Baframız önümüzdeki süreç içerisinde çok daha iyi olacak. Irmak seddesini Bafra önemsiyor. Elimizde bir proje var. Bu projenin bir parçasını aldık ve bu sene ve önümüzdeki sene Bafralıların hafta sonlarında gezebileceği hale muhakkak getireceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.