Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

BAŞKAN ŞAHİN BİR GÜNDE 5 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ
banner852
 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, yönetim kurulu ve meclis üyeleri 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişiklikleri referandumu için çalışmalarına mahalle ziyaretleri yaparak devam ediyorlar. Bu kapsamda Emenli, Kaygusuz, Kuşcular, İkiztepe ve Karaburç mahallerinde konuşma yaptılar. Başkan Şahin ve AK Parti teşkilatı, gidilen 5 mahallede de yakın ilgi ve destek gördü. Başkan Şahin, bu ilgi ve destek için hemşerilerine teşekkür etti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Anayasa değişikliği ve referandum süreci hakkında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Şahin “Türk milleti Cumhuriyet ve demokrasi ile özdeş hale gelmiştir. Değişen rejim değil, hükümet modelidir. Bu model ile koalisyonlar ve onun getirdiği krizler dönemi bitmektedir. Mevcut sistem krizlere açıktır. Bunları sayısız kez yaşadık. Zararlarını ülkemiz ve insanlarımız çekti. Mevcut sistem yürütmede çift başlılığa neden olmaktadır. Bugün uyumlu bir durum var. Yarın bu olmadığında krizler olacaktı. Anayasa değişikliği ile bunu önlemiş oluyoruz. TBMM yerinde duruyor. Yasama ve denetim yetkisi devam ediyor. Aksini söylemek halkımıza yanlış bilgi vermektir.”

KOALİSYONLAR KRİZLER VE DURAKLAMA DÖNEMLERİDİR

“Türkiye’nin tüm kalkınma hamleleri güçlü iktidarlar döneminde olmuştur. Koalisyonlar dönemi duraklama ve krizler dönemidir. Türkiye bir daha koalisyonlara mahkûm olmamalıdır. Bu değişiklik bunu sağlıyor. Tek adamlık ve diktatörlük iddiaları ayıp sözlerdir. Milletimize güvenmemek milletimizin iradesini hiçe saymaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan % 52 halkoyu alarak seçilmiştir. Diktatörler halka gitmez. Halkın önüne sandık koymaz. AK Parti döneminde ülkemizde 15 yılda 12. kez sandık halkımızın önüne gelecektir. Anayasa değişikliğinde kararı asil milletimiz verecektir. Milletimizin kararına hepimiz saygı duymalıyız.” Dedi.

BU ZOR COĞRAFYADA GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ülkemiz son 15 yılda dünyanın en güçlü 20 ekonomisinden biri haline geldi. Milli gelirimiz 11 bin doları aştı. Bu büyüme ve kalkınma devam etmelidir. Bunun için 2023- 2053 ve 2071 hedeflerini koyduk. Türkiye her engeli aşarak yoluna devam etmek zorundadır. Birlik ve beraberliğini koruyarak, kenetlenerek dünyanın en güçlü 10 ekonomisinden biri olacağız. Coğrafyamız zordur. Bu zor coğrafyada güçlü olmak zorundayız. Anayasa değişikliği ile istikrar kalıcı hale getirilecektir. Milletimiz sağlıkta yapılan yatırımlara evet diyecektir, milletimiz şehir hastanelerine evet, eğitimde yapılan yatırımlara evet diyecektir. Milletimiz Marmaray’a, Orhan Gazi, Yavuz Sultan Selim Köprülerine evet diyecektir. Milletimiz 3. Havaalanına, Bolu tüneline, duble yollara, yerli tankımız Altay, yerli helikopterimiz Atak’a evet diyecektir. Milletimiz daha güzel bir geleceğe, istikrara, kalkınmaya evet diyecektir. Her vatandaşımızın tercihine evet yada hayır demesine saygı duymalıyız. Bir kutuplaşma asla olmamalıdır.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876