Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Başkan Şahin, Kyk Öğrencilerini Çanakkale’ye Uğurladı
banner852

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, hafta sonu eğitim gezisine Çanakkale’ye giden öğrencileri Samsun KYK Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu önünden uğurladı. Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yurt Müdiresi Necla Kodal ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Şahin, öğrencilere tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan ve milletimizin kahramanlık destanı yazarak yedi düvele karşı dimdik durduğu Çanakkale’de zaferin nasıl ve ne şekilde elde edildiğini en iyi şekilde anlamaları için iyi bir fırsat yakaladıklarını söyleyerek bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini belirtti. Başkan Şahin “Tarihimizi gelecek nesillerimize aktarmak adına düzenlenen bu gezileri her zaman destekliyoruz. Belediye olarak elimizden gelen her türlü imkânı vermeye hazırız. Öğrencilerimize bu geziden en iyi şekilde yararlanmaları temennisiyle iyi yolculuklar diliyorum” dedi.

Yurt Müdiresi Necla Kodal’da Başkan Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür ederken hep birlikte öğrenciler Çanakkale’ye uğurlandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876