Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Başkan Şahin, Özel Eğitim Okulu’nu Ziyaret Etti
banner852

Belediye Başkanı Zihni Şahin, Doğankaya Mahallesinde bulunan Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Şahin, okul öğretmenleri tarafından kurulan Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği’nin Türkiye birinciliği alan ve değişik branşlarda bölge birinciliği almış olan öğrencileri bir kez daha tebrik etti ve tüm öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Merkez Müdürü Dursun Dündar ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Okulumuz kurulduğundan bu güne maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen ve devamlı yanımızda olan Belediye Başkanımız Zihni Şahin, dernek ve kulübümüz kurulduktan sonra da elini üzerimizden çekmemiş, bizi desteklemiş ve cesaretlendirmiştir. Bugün Bölge ve Türkiye birinciliklerini Bafra’ya kazandırmadaki katkılarından dolayı kendilerine bir daha teşekkür etme fırsatı bulduk.”

Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Emrah Çakır ise Başkan Şahin’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek özel sporculara gösterdiği ilgi, verdiği destek ve daha iyisi için verdiği cesaretten dolayı teşekkür etti.

Ziyarette öğrencilerle tek tek ilgilenip fotoğraf çekinen Belediye Başkanı Zihni Şahin ise: “Bir eğitimci olarak sporun gençlere ne kadar yararlı olduğunun farkındayız. İyi bir zihinsel gücün bedenen de güçlü olmaktan geçtiğinin bilincindeyiz. Yeni yapılan açık ve kapalı spor salonları ile Bafra bu konuda birçok büyük yatırım gerçekleştirmiştir. Bunların yanında son iki yılda kendini gösteren özel sporcularımıza da desteğimiz sürecektir. Bugün burada hem bir iade-i ziyaret hem de okul, kulüp ve öğrencilerimizi Türkiye ve bölge birinciliklerinden dolayı tebrik etmek için geldim.” Dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876