Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

İnterya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Programına Davet Edildi
banner852
 Programa İnterya Başkanı Adnan Hazır AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı ile beraber katıldı. Başkan Hazır program öncesi TBMM’de Orhan Kırcalı’nın misafiri oldu. Kırcalı, Hazır’a TBMM’ni gezdirdi. Gezi sırasında Kırcalı, 15 Temmuz FETÖ ihanetinde bombalanan ve tamiratı devam eden yerler hakkında bildi verdi. AK parti Samsun milletvekili Kırcalı ve İnterya Başkanı Hazır daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ki programa katıldılar. Programdan sonra Kırcalı ve Hazır Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Balkan ülkelerinden ve Türkiye’nin pek çok şehrinden gelen yöneticilere ve dernek başkanlarına verilen yemeğe katıldılar.

İnterya Başkanı Adnan Hazır programlar hakkında şu bilgileri verdi: Öncelikle Samsun milletvekili ve Bafralı hemşerimiz Orhan Kırcalı’ya mükemmel ev sahipliği için şahsım ve İnterya olarak çok teşekkür ediyorum. Kusursuz bir organizasyon yaptılar. 15 Temmuz FETÖ ihanetinde bombalanan Gazi meclisimizde gördüklerim ihanetin ve kanlı girişimin en net örnekleriydi. RABBİM ülkemizi ve milletimizi korumuş. Bir kez daha Şahsım ve İnterya olarak 15 Temmuz ve sonrasında verdiğimiz mücadeleden gurur duydum. Milletimizle övündüm. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Rumeli ve Balkan Türkleri buluşması programı ise çok duygulandırıcıydı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a, Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş’e, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na ve Rumeli ve Balkan Türkleri çalıştayları sırasında il il gezen, soydaşlarımızla bizleri buluşturmada öncü ve örnek olan Samsun milletvekilimiz, Bafralı hemşerimiz Orhan Kırcalı’ya çok teşekkür ediyorum.

İnternet Yayıncılığı ve Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Hazır açıklamalarını şöyle sürdürdü: Biz millet olarak geniş bir coğrafyada yer almaktayız. Bu coğrafyada hem soydaşlarımız, hem dindaşlarımız hem de tarihi bağlarımız olan akraba sayıldığımız insanlar yaşıyor. Türkiye bu nedenle büyük bir sorumluluk altındadır. Bu programlarda bu önemli sorumluluğun yerine getirilmesine tanıklık ettik. O insanlarımızın Türkiye’ye besledikleri inanılmaz bağlılık, sadakat, güven ve inanmışlığı gördük. Konuştuğumuz görüştüğümüz insanlarla duygulu anlar yaşadık. O insanların duygu ve düşüncelerini dinledikten sonra ülkemizde birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu ortaya çıkıyor. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Başbakan yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ve Samsun milletvekili Orhan Kırcalı bu hususa özellikle vurgu yaptılar. Önemini belirttiler. RABBİM ülkemizi ve milletimizi her zaman korusun.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876