Öne Çıkanlar Salı Mikrop Yuvası
banner797

Tosuner Sordu Büyük Başkan Yılmaz Cevapladı

Bafra Ali Kala Turistlik Tesislerindeki İftar Yemeğine Samsun Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Ziraat Odası üyeleri katıldı. 

Yemek Sonrası Konuşma Yapan Ziraat Odası Başkanı Tosuner yaptığı Teşekkür  konuşma sonrası Bafra gündeminde olan OTOGAR PROJESİNİ YERİNİ, BAFRA HAL`İNİN YERİ, VE  SEDDE PROJESİNİN son durumunu En yetki ağız Yusuf ziya yılmaz`ın ağzından duyalım ve Büyük şehir başkanımızın bu yerlerle ilgili son durum nedir. Bilirkişi olarak son noktayı burada koyarımsınız dedi. 

YENİ OTOGAR`IN ADI ÇETİNKAYA..

Başkan Tosuner`in sorusu Üzerinde Konuşma Yapan Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz. “Değerli kardeşlerim otogarı n adını koyduk Otogarın yeri belli eski çetin kaya belediyesini yıkıyoruz ve o alanı biraz daha genişletiyoruz. Bafra otogarını çetinkaya`ya yapıyoruz. Eski otogarın yerini de kent parkı yapıyoruz, orasını da rahatlatıyoruz”dedi.

BIRAKIN ŞU BAFRA`NIN YAKASINI

 

Başkan Yılmaz “Arkadaşlar bunu tüm samimiyetimle söylüyorum “bana kimse Bafra`nın içine şu kütleyi koyacağız bu binayı yapacağız diye gelmesin BAFRA`nın  İÇİ DAHA BİR ŞEY ALMIYOR, BAFRA PATLAYACAK ARTIK, BIRAKIN ŞU BAFRA`NIN YAKASINI” Bafra`nın içine daha bir şey sokuşturmaya gerek yok, Bafra`nın içinde kendimizi kaybediyoruz” şeklinde Konuştu.

BÜYÜK KÜLTÜR ve KONGRE MERKEZİ SÖZÜ

Sözlerini Şu ifadelerde Tamamlayan Başkan Yılmaz “Bafra`nın için şimdi Sedde projesi var, sedde`nin yanında gayet güzel alanlarımız var ne ihtiyacımız varsa oraya yaparız. Mesela BÜYÜK KÜLTÜR ve KONGRE MERKEZİ`nide büyük şehir belediyesi olarak Zihni Şahin`ne söz verdim projesini de sipariş ettik yapılıyor şuanda onu da Sedde projesine dâhil ettik bu çok amaçlı salon Sedde`ye değer katacak.

BAFRA KAYMAKAMLIĞI SEDDE`YE YAPILCAK..

Bafra Kaymakamlığı`da oraya yapılacak kaymakamımız söyledi içişleri bakanı programın almış yerini belirleyin demiş, bende bir sıkıntı olursa kafasında bir soru işareti olursa Sayın Bakanımız Süleyman Soylu`yu bende ikna ederim. Kaymakamlığın yerini de yeşil alan ilan edeceğiz şehrimizi boşlatacağız insanlarımız nefes alacak Bafra rahatlayacak.

Bafra Hal projesi için net bir cevap vermeyen Başkan Yılmaz Bafra için en ideal yer neresi ise burası araştırılacak ve Bafra`mıza Yeni Hal kazandırılacaktır. Bu hizmetler Bafra`ya gelecektir kimsenin şüphesi olmasın şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.