Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Ülkücü Gençlikten Huzur Ziyareti

 Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı Üniversite Teşkilat Birimimiz Yaşlılar Haftası münasebetiyle Bafra 75. Yıl Huzur Evi ziyaretinde bulundu.

Üniversite Teşkilatımızda yer alan gençler Huzur Evinde kalan büyüklerine karanfil dağıtıp sohbet etti. Yaşlılarımızın yakın ilgisi ve sıcak sohbeti sonrasında Üniversite Teşkilatı Birim Başkanımız Yusuf Ulu, " Üzerimizde emeği olan büyüklerimizi hiçbir zaman unutmamalıyız. Onların varlığı bizlere güç veriyor. Onların derdiyle dertlenmek, mutluluğuyla mutlu olmak bizim bu hayattaki önceliğimiz olmalıdır. Dün bizim onlara ihtiyacımız vardı; bugün ise onların bizlere ihtiyacı var.

Huzur; sevgi, saygı ve vefa duygusuyla olur. Bizler onların yanlarında olduğumuzu her zaman hissettirmeliyiz. Rabbim bu kıymetli büyüklerimize sağlıklı, uzun ömür versin. Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı Üniversite Teşkilatı olarak yalnızca Yaşlılar Haftasında değil, her zaman onların yanında, onların sıcak sohbetinde, onların birer evlatları olarak yer alacağız. Huzur Evi Müdürü Sayın Nusret Yılmaz Beye ve çalışma arkadaşlarına ziyaretimizdeki ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." dedi



Anahtar Kelimeler:
BafraBafra ülkü Ocakları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.