Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Başbakan Yıldırım;"Pazar Günü Onları Sandığa Gömeceği

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ'nün Türkiye'ye gelip, hesap vereceğini belirterek, "FETÖ'yü biliyoruz da FETÖ'nün ağzıyla konuşanları anlamıyoruz. Kılıçdaroğlu ne diyor '15 Temmuz tiyatro, kontrollü darbe'. 15 Temmuz'da bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na, Başbakanı'na ateş açılırken, onlara yol açıldı yol. Türkiye büyük bir mücadele verdi, o mücadeleyi siz verdiniz, Bayraklı ayaktaydı, İzmir ayaktaydı." diye konuştu.

Ay-yıldızlı bayrağın inmeyeceğini, ezanların hiçbir zaman dinmeyeceğini vurgulayan Yıldırım, hiçbir alçak terör örgütünün Türkiye Cumhuriyeti'ni dize getiremeyeceğini, 15 Temmuz'da bunu başaramadıklarını kaydetti.

Başbakan Yıldırım, millete karşı hiçbir kalkışmanın, hiçbir darbenin başarılı olamayacağına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Üç günümüz var, bugün de geçti 2 günümüz var, inşallah pazar günü sandığa gideceğiz, sandıkta hesabı göreceğiz. Söylemedik laf bırakmadılar, evet diyenleri hain ilan ettiler, evet diyenleri denize dökeriz dediler, orada ne yazıyor 'Dökeceklerse, gelsinler, deniz kenarında bekliyoruz.' Biz onların dediğini demiyoruz, biz onları denize filan dökmeyiz. Bizim şiarımızda yaşatmak var, öldürmek yok. Ama biz ne diyoruz, biz pazar günü onları sandığa gömeceğiz, sandığa. Denize dökmek bizim işimiz değil."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.