Öne Çıkanlar mustafa demir futbolcu Aşkın Yeter
banner797

Erdoğan; "16 Nisan Akşamı Türkiye’yi Yeni Bir Milada Taşıyacağız”
banner852
Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin yapımında da söz konusu partinin ve çevrelerin ‘demedik laf, gitmedik mahkeme bırakmadıklarını’ dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet liderinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmeyeceğini söylediğini daha sonra ise gittiğini hatırlatarak, ilgili siyasi partinin akşam başka sabah başka davrandıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere, “Gençler, size parlamentonun yolunu kapayanlar var, kapamak isteyenler var. Ne diyorlar? ‘Çoluk çocuğa mı bırakacağız?’ Kızıyla erkeğiyle biz gençliğimize güveniyoruz. Seçme yaşı 18, evlenme yaşı 18, cezai süreç 18, bunların hepsine evet diyorsun. Ama gel ki seçilme yaşı olunca 18 olmaz. Bütün gençlerimizi bu yarışın içinde görmek istiyoruz” sözleriyle seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “16 Nisan akşamı hep beraber Türkiye’yi yeni bir milada taşıyacağız, yeni bir değişim, dönüşüm noktasına taşıyacağız” diye ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam izlediği A Millî Futbol Takımının Finlandiya karşısında 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan maçı da anarak, Millî Takıma bundan sonraki süreçte başarılar diledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876