Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Milletimiz Kahramanlık Destanı yazmıştır
AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM dilekçe komisyonu üyesi Av.OrhanKırcalı 15 Temmuzun 1.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Kırcalı açıklamalarında “demokrasi, milleti iradesine vurgu yaparak 15 Temmuz Demokrasi ve milli birlik günüdür. Milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır” dedi.

Milletvekili Kırcalı mesajında şu görüşlere yer verdi:
15 Temmuz 2016 tarihinde varlığımıza, devletimize, milletimize, demokrasimize, , kardeşliğimize, Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize karşı FETÖ tarafından yapılan alçakça, haince ve kahpece darbe girişimi saldırısını 1. yılında bu ihaneti bir kez daha şiddetle kınıyorum. Demokrasimize, milletimizin iradesine, kardeşliğimize, bayrağımıza, ezanımıza ve bağımsızlığımıza sahip çıkan başta:

KAHRAMAN MİLLETİMİZ ve Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız ve Genel Başkanımız SAYIN Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN olmak üzere;
TBMM Başkanımız SAYIN İSMAİL KAHRAMAN’a, Başbakanımız SAYIN BİNALİ YILDIRIM’a,
Gazi Meclisimize, TBMM’de aziz ve kahraman milletimizi temsil eden siyasi partilerimize ve liderlerimize, meclis dışındaki milli iradeye sahip çıkan tüm partilerimize,
Hükümetimizin saygıdeğer bakanlarına, ülkesinin ve milletinin sevdalısı değerli milletvekillerine, Vali ve Kaymaklarımıza, adalet camiasına, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, yine bu hain ve alçakça kalkışma karşısında vatanına, milletine bayrağına aşkla bağlı olan, milli iradenin gücünü sonuna kadar koruyan ve ihanete karşı mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Kahraman Emniyet Teşkilatımıza, üniversitelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, demokrasimize sahip çıkan başta yerel olmak üzere tüm yazılı ve görsel basınımıza, muhtarlarımıza, oda ve derneklerimiz ve temsilcilerine,
AK Partimizin İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Parti başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine kadın ve gençlik kollarımıza, belediye ve il genel meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, delege ve üyelerimiz ile partimizin tüm mensuplarına,

TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Özellikle; Darbelerden çok çekmiş bir millet olarak kendi iradesine sahip çıkma adına meydanlara çıkıp bu demokrasi mücadelesinde birlik ve beraberliğini ortaya koyan, demokrasi nöbeti tutan, büyük Türk milletinin hasletleri olarak cesaret feraset ve kahramanlıklar kahramanlığı ile bir destan yazan aziz ve kahraman milletimize teşekkür ediyoruz. Bu uğurda şehit düşen, yaralanan güzel insanlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımıza yüce ALLAH’tan rahmet, diliyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyoruz.

15 Temmuz 2016 Tarihinde:

Milletimiz Kahramanlık Destanı yazmıştır.

Bu destan “Demokrasimizin, Milli irademizin, Kardeşliğimizin, bağımsızlığımızın, milli birlik ve beraberliğimizin zaferi” olarak tarihte yerini almıştır.
Bu Destan ile
Milletimizin imanı ve gücü Tankların gücünü yenmiştir.
Milletimizin imanı ve Gücü Uçakları, helikopterleri ve her türlü silahı yenmiştir.
Milletimizin iradesi Hainleri yerle bir etmiştir.
TÜRKİYE diz çökmeyecektir. Kimse TÜRKİYEYİ VE MİLLETİMİZİ asla diz çökertemeyecektir.
Şehitlerimizin kanlarıyla oluşmuş Şanlı Bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacak, minarelerimizden ezanlarımız asla susmayacaktır.
Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü Milletimizin birlik ve beraberliği ile kardeşliği kıyamete kadar sürecektir.
Bu demokrasi mücadelesinde ilk günden itibaren yer alan Samsunlu hemşerilerime ayrıca çok teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.