Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Samsun'da Genç Hatipler yarıştı
banner852
Çarşamba Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin koordinatörlüğünde yapılan ‘’Genç Hatipler Minberde’’ yarışmasına Samsun genelinde tüm okullar yarışmaya katıldı. ‘Genç Hatip Minberdeler’ yarışmayı kazanmak için ellerinden gelenin fazlasını gösteren Genç Hatipler hem duygulandırdı, hem de okullarını onurlandırdı.

‘Genç Hatip Minberde’ yarışmanın sonucunda ,1.Mustafa Kara(Alaçam Anadolu İmam Hatip),2.Sefa Bozdoğan(Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi),3.Özcan PEKTAŞ(Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi) oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Vedat Demir,” Öncelikle İslam’ın güzel ahlakını öğrencilerimize vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Samsun ve ilçelerinin ‘Genç Hatipler Minberde’ yarışmasına bizlerde katıldık. Bu yarışma da kimse kaybetmedi, Çocuklarımızın verdikleri başarıyla hem bizleri sevindirirken, hem de dinlerken çok duygulandık. Önemli olan İslam’ın ve Kuran’ın feyzini almaktı, çocuklarımızda bunu gayet iyi başardı.”

Vedat Demir,” Bizleri, il genelinde başarı ile temsil eden Öğrencimiz Özcan Pektaş’a ve İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Bekir Rıza Elibolca’yı sizlerin aracılığıyla tebrik ederim. Bundan sonraki hayatlarında da aynı şekilde başarılarının devamını dilerim. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876