Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Onlar soğuk Havaya Dayanamadı 4'ü yavru 5 köpek soğuktan dondu
banner852
 SAMSUN'da ormanlık alanda 4'ü yavru 5 sokak köpeği, dün gece soğuktan donarak telef oldu.

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava, sokak hayvanlarını daolumsuz etkiledi. Samsun'un Canik İlçesi'nde ormanlık alanda 4'ü yavru olmak üzere 5 sokak köpeği, soğuktan donarak telef oldu. Hayvanların iki yıldır bulunduğu ortamda gönüllü bakıcılığını yapan Ceyhan Deniz, köpeklerin soğuktan etkilenmemesi için diğer hayvanseverlerle birlikte derme çatma 25 kulübe yaptıklarını ancak bunun yeterli olmadığını söyledi. 100'ü aşkın köpeğin soğuk kış günlerinde donma durumuyla karşı karşıya geldiğini belirten Deniz şöyle dedi:

"Sosyal medya üzerinde sürekli buradaki hayvanlara sahip çıkılmasını, bu soğuk günlerde battaniye, saman ve yiyecek yardımı yapılması çağrısında bulunuyorum. Bunun yanında hayvanseverlerden ve esnaftan topladığım yiyecekleri de o bölgeye taşıyorum. Ancak son gittiğimde maalesef 4'ü yavru 5 köpeğin donarak öldüğünü üzülerek gördüm. Diğerleri de aynı son ile karşı karşıyalar. Oradaki köpeklere sahip çıkılması için belediyelerin harekete geçmesini rica ediyorum. Yoksa çetin geçen bu kış şartlarında oradaki tüm köpekler ölecek."




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876