Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum
Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Samsun İl Başkan Vekili Şenol Genç; “Bu millet 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da elde ettiği büyük zaferle Türkiye’yi işgalden kurtarmış, uçurumun kenarından döndürmüştür. Büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan toprakları düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşı hak ettiği büyük zaferle taçlandırılmıştır”

Başkan Vekili Genç ; “Milletimiz; 30 Ağustos'ta aynen 15 Temmuz'da olduğu gibi vatanın ne demek olduğunu dünyaya bir kez daha göstermiştir. Ham dolsun ki şer odaklarına hiç bir zaman boyun eğmeyen milletimiz; vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün verilmeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde nasıl yaşanacağını ispat etmiş ve daha da aydınlık günlere 'hep birlikte yürüyelim' mesajı vermiştir.

Başkan Genç “Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden Milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum".dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Yıldız 7 yıl önce

30 Ağustos Zafer bayramı kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Mevla'dan diliyorum