Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner867

AKCAGÖZ: "ERHAN USTA'YI KUTLUYORUM"
banner852

Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın, TBMM Genel kurulunda Samsun’a medikal, biyomedikal ve tıbbi cihaz ileri teknolojik endüstri bölgesinin kurulmasına imkân veren önergesinin reddedilmesinin, Samsun için büyük kayıp olduğunu söyleyen Akcagöz, " Gündem yoğun olduğu için bu konuya ancak sıra geldi. Samsun Milletvekilimizi kutluyorum.

Vermiş olduğu önerge, Samsun'da, medikal, biyomedikal ve tıbbi cihaz ileri teknolojik endüstri bölgesinin kurulmasına imkân sağlayan bir önergedir. Samsun'da özellikle tıbbi cihaz alanında önemli bir çalışma var, bunu biliyoruz. Sayın Milletvekilinin teklifi, bu alanı daha da genişletmeye yönelik olup, Samsun'un ekonomisine canlılık katacağı açıktır. Her ne kadar tıbbi aletler üretiminde Samsun olarak varlık göstersek de, bir çok tıbbi aleti yine yurt dışından ve daha fazla maliyetle getirmek zorundayız. Ancak şayet, Sayın Usta'nın teklifi kabul edilmiş olsaydı, bugün için üretemediğimiz bir çok tıbbi aracı üretir hale gelebilirdik. Bu fırsatı değerlendirmek lazımdı. Bir çok gencimiz bu sayede işsizlikten kurtulabilirdi." dedi.

Samsun'un yararına olarak değerlendirdiği önergenin, AKP Milletvekilleri tarafından reddedildiğini ifade eden Tufan Akcagöz, "Muhalefetten gelen her teklife hayır deme eğilimleri var. Çünkü, daha önce sanıyorum önceki dönem bir milletvekilleri itiraf etmişti. 'Hiçbir şey bilmeden komisyona geliyoruz. Muhalefetin her dediği yanlış, bizim her dediğimiz doğru mu? Yasalarda hiç bir rolüm yok, sadece el kaldırıp indiriyorum' dediğini unutmadık. İşte şimdi yine aynısı oluyor. Bir bakın, Samsun için ne istenmiş, talep edilmiş. Yazıktır. Samsun'un Milletvekilleri, nasıl olur da bu öneriye hayır der, anlamak mümkün değil. Samsun sizi seçmiş, bu onurlu makama layık görmüş, sizin asli göreviniz bu milletin yararına çalışmak değil de nedir? Daha geçenlerde Milletvekillerinin karnesi açıklandı. Samsun için fayda getirecek tek bir önerileri olmamış. AKP'ye oy veren binlerce Samsunlu hemşehrime sesleniyorum, kandırılıyorsunuz. Oyunuzun hesabını sorun. " diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876