Öne Çıkanlar mustafa demir futbolcu Aşkın Yeter
banner798

Başkan Erdoğan Tok Haberi Yalanladı
banner852
Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Aydınlık Gazetesi’nin manşetinde yer alan Adil Öksüz’ konulu haberle ilgili olarak Kendi Sosyal Medya Hesabında bir açıklama yaparak ve samsun Cumhuriyet Başsavcılığının Yazılı açıklamasını yayınladı.


Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde ;

“Adı aydınlık olan ancak yaptğı habercilikle meslek ve insan hakları ilkerini ayaklar altına alan bir gazetenin bugünkü sayısında ; Terör örgütü üyesi Adil Öksüzü 15 temmuz gecesi evimde saklayıp akabinde kaçışına yardım ettiğim bununla ilgili savcılık tarafından ifadem alınıp, mobese kayıtlarının  tarafıma  gösterildiği yönünde hezeyan boyutunda gerçek dışı bir haber yapılmıştır.

Haberde iddia edilen husuların hiçbirisi gerçek olmayıp,bu iddia ile ilgili türkiye`nin hiçbir ilinde hiçbir savcıya ifade vermedim.konu ile ilgili olarak samsun cumhuriyet başsavcılığı basın bürosundan yapılan yazılı açıklama da ektedir. Aksini iddia eden gazetenin, söz konusu ifade tutanağı ile mobese görüntülerini ilkeli bir gazete ise açıkça ortaya koyup yayınlamasını bekliyorum.gerekli tüm yasal işlemler tarafımdan başlatılmış olup,aşağılık bu haberi yapanların adelet önünde hesap verecekleri gün elebet çok yakındır. Kamuoyuna duyrulur”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876