Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Başkan Genç Diriliş Başkanları ile Kahvaltıda buluştu

 Diriliş Başkanları Fîkr-Î Âsım Fikir Ve Düşünce Derneği Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile Sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, referandum çalışmaları kapsamında Altın Meşe Park'ta düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanı Ali Öztürk , Diriliş Başkanları Canik İlçe Başkanı Mustafa Parlak, Diriliş Başkanları Bafra ilçe Başkanı Erkan Uyanık, Yönetim Kurulu ve üyeleri olmak üzere 300 Kişi katılım sağlandı.

Kahvaltıda Konuşma Yapan Başkan Genç “Referandumda 'Evet' çıkması halinde Türkiye'nin daha da güçleneceğini ve bölgesinde söz sahibi lider ülke olacağını belirten Başkan Osman Genç, "Yanı başımızda Suriye’de yaşananları görüyoruz. 15 Temmuz darbe girişinde olanları gördük. Vatanımızı, bayrağımızı, devletimizi koruma adına, memleketimizin istikrarı, güzel bir gelecek için herkesten 'evet' bekliyoruz. Samsun'un yarınları için Türkiye'nin istikbali için 'Evet' diyerek nesillerimizi teminat altına alacağız" dedi.

'TÜRKİYE'NİN DİRİLİŞİ'

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine Türkiye'nin ihtiyacı olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Halkımızın engin ferasetine inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah referandumda 'evet' çıkacak. Ve 17 Nisan sabahı bambaşka bir Türkiye’ye uyanacağız. Daha güçlü, daha çok söz sahibi bir Türkiye'ye, terör örgütlerinin sesinin kesileceği, Avrupa’nın tir tir titreyeceği ve ülkemizin dirileceği yeni bir güne uyanacağız. Cenab-ı Hakk’ın takdiriyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile geleceğimiz dünden daha güzel, dünden daha müreffeh olacak" diye konuştu.

'15 TEMMUZ'UN CEVABİ OLACAK'

Darbe anayasasının değişmesi gerektiğini ifade eden Genç, "Sivil bir anayasaya geçmemiz lazım. Çift başlılığın ortadan kalkması lazım. Çünkü, çabuk karar almak, hızlı davranmak, bölgemizde kuvvetli olmamız için, ülkemizin bekası için, özellikle PKK, DEAŞ ve FETÖ gibi vatan hainlerinin tamamen kazınabilmesi için Evet’in çok güçlü çıkması lazım. 16 Nisan, 15 Temmuz'un cevabı olacaktır. 15 Temmuz'da milletimizin üstüne bombalar yağdıranlar 'Hayır' diyor. O zaman aziz milletimize evet demek düşer" şeklinde konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.