Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

BAŞKAN  HASAN TÜRKSEL SAMSUN`DA FİKR-İ ASIM’ STARTINI VERDİ
banner852
 
Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanlığı İlk olağan üstü, Genel Kurulu toplantısını Samsun Tuğra Atakum, Sosyal Tesislerinde 05.02. Pazar günü gerçekleştirdi.

Diriliş Başkanları, Samsun ilk olağan üstü Genel Kurul Toplantısına, Şehit ve Gazilerimize saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Yapılan seçimde Samsun Diriliş Başkan’lığına, mevcut Başkan Ali Öztürk Seçildi. Diriliş Başkanları Genel Başkanı Hasan Türksel`in Katılımı ile gerçekleşen Genel Kurulda, Genel Başkan Türksel, Yeni Türkiye yolunda yeni hareketin Startını verdi.

DİRİLİŞ BAŞKANI GENEL KURULDA FİKR-İ ASIM’DEDİ

Türkiye Diriliş Başkanı Hasan Türksel açıklamalarında,”Milli gençlikten Refah Partisinden gelen ekolun Karadeniz kahramanı Sayın Eşref Uzun başkanın, Tıp Fakültesi hocam Profesör Doktor Sayın Haydar Şahinoğlu hocam değerli Fikri Asım’ın il başkanları çok değerli benim genel merkez yönetici kardeşlerim. Külliyede bu devlete hizmet eden bu millete hizmet eden Cumhurbaşkanımızın çalışma arkadaşları genel başkan yardımcım Fatma Mert ve Reyhan Uzun hanımefendi, teşkilat başkanım Günay bey ve diğer sayamadığım Adem başkanım, Tekin başkanlarım genel başkan yardımcılarım ve değer azurum ve değerli divan kurulu üyeleri. Evet, arkadaşlar bugün Samsun’da kongremizi yapıyoruz, bu kongre öyle enteresan bir güne rast geldi ki 16 aylık bir Diriliş Başkanları çalışmamızın sonunda yeni Türkiye’nin yeni toplum kuruluşumuzu bu kongremizden sonra Fikri Asım Fikir düşünce hareketi derneğimiz hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.” Dedi.

DİRİLİŞ SAMSUN İL BAŞKANLIĞI  
FİKR-İ ASIM FİKİR VE DÜŞÜNCE DERNEĞİ OLDU

Hasan Türksel,”Asım Bin Sabit sahabi o kadar çok savaşçı, o kadar çok cengâver Peygamberimizin yanında kılıç sallayan bir sahabimiz ki, müşfikler demişler ki, bunu öldürenin kafasını kesip getirene ciddi miktarda ödül vereceğiz, çünkü Asım Bin Sabit hiç haksızlığa gelemezmiş hemen fırlarmış hiperaktif ve cephede inanılmaz savaşlar yaparmış. Müşfikler bunun kafasını keselim kafatasından şarap içelim diye kim getirirse büyük miktarda para koymuşlar. O zamanın altınını koymuşlar ve bunlarda bu sözle sahabimizin kulağına gidince demiş ki; Yarabbi ben senin için oldum olacağım inşallah cesedimi de sana emanet ediyorum. Gün gelmiş hakkın rahmetine kavuşmuş şehit olmuş, bütün müşfikler Asım Bin Sabit Asım’ın nesli dediğimiz sahabinin başına toplanmışlar. Başını keseceklerken milyonlarca arı hiçbirine fırsat vermemiş. Ama bildiğiniz gibi değil bulutları, demişler akşam olunca arılar gider gereğini yaparız. Akşam olmuş ama Allah’ın rahmeti öyle bir sel vermiş ki Allah Asım’ını yanına almış ve onların eline cesedini vermemiş. Öyle Asım’lar olacak ki bundan sonra, öyle Asım’larımız var ki dünyada, dün akşam bir hocam söyledi; Öyle ordu var ki, öyle polisler var ki, öyle Devlet var ki onların görevi milleti korumak. Amma bu vatanımızda öyle millet var ki Asım’ın nesli ordusunu da kendi koruyor, polisini de kendi koruyor, Devletini de kendi koruyor. Allah nasip ederse Fikri Asım’la beraber Türkiye’nin yeni STK’sı yeni İvmesi hep beraber bu kongremizle birlikte düğmeye basıyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin, çok fazla bir şey söylemeyeceğim bizi beklediniz hakkınızı helal edin. “

FİKRİ ASIM’I MEHMET AKİF’ TEN ÖĞRENİN
ATIK FİKR-İ ASIM’I İYİ EZBERLEYİN

Sözlerini sonlandırmadan önce Başkan TÜRKESEL,”Bizler sizden razıyız bu isimle birlikte üzerimize daha fazla yük geldi. İsmin ağırlığı daha fazla Allah inşallah bunu taşımayı hepimize nasip etsin. Reysi Cumhurumuza ömür versin, Devlet başkanımıza ömür versin. Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar ilelebet Türk milletini bizleri halkın elinde inşallah uzun uzun torunlarımızın torunları yüzyıllar boyunca muzaffer eyleyin inşallah. Bu ülkede bir nesil kayboldu FETÖ denen bu densiz adam, ülkenin bir neslini yok etti. Ama bu günde itibaren Fikri Asım Asım’ın neslini o kaybedilen nesli en kısa sürede inşallah bizler yerine getireceğiz. Divanı daha çok bekletmeyeceğim hepinizden Allah razı olsun. Artık Fikri Asım’ı iyi ezberleyin artık sahabilerimizi iyi okuyun kendinizi iyi yetiştirin neden Fikri Asım dediğiniz zaman bu gece hepinize görev veriyorum dersinizi çok iyi çalışın acaba diye bir şey istemiyorum. Bu akşamdan itibaren ben çalıştım ama daha çok çalışacağım. Çok soru gelecek neden Fikri Asım diye, Fikri Asım’ı Mehmet Akif’ ten öğrenin Fikri Asım’ın kahramanlıklarını Bizim STK’tımızla özleştirin ve soranlara da çok güzel cevaplar verin. Bundan sonra ki görevimiz inşallah bu, Allah hepinizden razı olsun Allah’a emanet olun.”

Diriliş Başkanları Samsun İl Başkanlığı İlk olağan üstü Genel Kurulu toplantısından sonra Akşam Yemeği yenildi. Genel Başkan Hasan Türksel Yönetim Kurulu ile birlikte istişare sohbeti ve hatıra fotoğrafı çekinerek program son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876