Öne Çıkanlar Samsun 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner797

ENGİZ SAHİLİNDE ÇÖP KRİZİ

Engiz Kumcağız Mahallesi sakinleri her fırsatta çöple ilgili şikâyetlerini 19 Mayıs belediyesine bildirdiklerini söylüyorlar. 19 Mayıs belediyesi ise bize samsun büyük şehir belediyesi bakıyor diyor. Hiçbir Çöplerimiz toplanmıyor, çöp kamyonu mahallemize gelmiyor, sahildeki çöp sorunu çözülmüyor. Biz kimi arayacağımızı şaşırdık yetkililerden bir çözüm bekliyoruz şekilde konuştular.

Engiz Kumcağız Mahallesi sakinleri olarak 02.07.2017 Pazar günü kendi imkânlarımızla sosyal medya ve telefon uygulamaları bir çağrı yaparak buluştuk, yaklaşık 20 kişi ile beraber sabah saat 10`dan 12`ye kadar sahilde temizlik yaptık. 2 konteynır Çöp topladık. Bu hafta 20 kişi olduk ileriki haftalar daha kalabalık olarak sahilde çöp krizini çözmek istiyoruz. Şekilden konuştular.

Engiz Kumcağız Mahallesi sakinleri olarak yetkililere sesleniyoruz. Güzel mahallemizin çöp sorunu artık çözün biz mahalleli halkı olarak üstümüze düşen her görevi yerine getirmeye hazırız. 10-15 gün sonra burada engelliler için Olimpiyat yarışları yapılacak bu ayıbımızı daha fazla gizleyemeyiz şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dikkatli bakın 7 yıl önce

resimlere dikkatli bakarsanız konteynırların yanındaki çöpler ev temizliğinden çıkmış olan çöpler, iki günde bir belediye aracı bizim evin önünden geçiyor. bende tatil köyünde oturduğuma göre...