Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner798

GAZİLERİMİZ TÜRK KAHRAMANLIĞININ SÖNMEYEN MEŞALELERİDİR
banner852
 AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla yayınladığı mesajda “Gazilerimiz ülkemizin her karış toprağına kanlarını vererek tarihimize zaferler yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleridir” dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı yayınladığı mesajda şunları ifade etti “Asil ve aziz milletimizin Büyü önder Atatürk’e şükran ve minnetinin ifadesi olarak 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül tarihi “Gaziler Günü” olarak kabul edilmiştir. Bu tarih, aynı zamanda gazi ve şehitlerimize duyduğumuz minnet ve saygının da açık bir göstergesidir. Şehitlik ve Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir. Üzerinde yaşadığımız vatan topraklarının aziz milletimiz için yurdumuz haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri kutsal mücadele ile gerçekleşmiştir. Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve şehit olmayı göze alan Gazilerimiz, cesaretin ve fedakârlığın sembolleridir. Gazilerimiz ülkemizin her karış toprağına kanlarını vererek tarihimize zaferler yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleridir” Dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı “Gaza ruhumuz dün olduğu gibi bugün de milletimizin bilincinde kesintisiz olarak yaşamaya devam etmektedir. 15 Temmuz’da milletimizi esaret altına almak, devletimizi bölmek ve yok etmek isteyen FETÖ, tüm şer güçler ve maşaları, karşılarında vatanı ve milleti için canını silahlara, tanklara, bombalara ve uçaklara siper eden bir kahraman bir milleti bulmuşlardır. Asil milletimiz 15 Temmuz’da meydanlardaki cansiperane mücadelesiyle ‘Gazi Millet’ ve “Gazi Meclis” unvanını taşımayı hak ettiğini bir kez daha tüm dünyaya ispat etmiştir. 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla başta devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli ve manevi değerlerimizin muhafazası, bölücü ve her türlü terörle mücadelede hayatlarını hiç düşünmeden tehlikeye atan gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyor, bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Mekânları cennet olsun. Hayatta olan tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876