Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Genç Ailesinin Acı Günü
banner852

 Menderes Adnan Genç, Neşe Genç ve Kazım Genç’in babaları, Göksal, Cengiz, Eray, Eren, Hamit, Mustafa, Doktor Kaya, İsmet, Osman, Gökhan, Eski Muhtar Hüseyin Genç’in amcasının oğulları, Kuyumcu Metin Tokalağın Teyzesinin oğlu, Eski Kuyumculardan Hamit Genç, Oğulları Kazım, İrfan Genç’in kardeşi ve yeğenleri Tekel emeklisi Behram Genç yaşamını yitirdi.

Merhum Behram Genç’in kadim dostu Özcan Kurumahmutoğlu, Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Alaçamlı ve Başkan Yardımcısı Harun Şen’ de cenazeye katıldılar.

Yaklaşık 6 yıldan bu yana kansere karşı yaşam mücadelesi veren Behram GENÇ’in vefatı akrabalarını ve sevenlerini derin üzüntüye sevk etti.

Behram Genç’in cenazesi bu gün Hacınabi mahallesi Hacı Ahmet sokaktaki evinden dualarla alınarak Mevlana Camii’ne getirildi. Burada da, Cuma namazından sonra kılınacak olan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığın da ki, ebedi istirahatgahına defin edilecek.

Merhuma ALLAH C.C.’den rahmet kederli ailesine ve dostlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876