Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner798

KARDEŞLİK BAĞLARIMIZI HİÇBİR GÜÇ ZEDELEYEMEZ
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın eşi Eda Kılıç ve AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile Bitlis’te ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Karaaslan, Eda Kılıç ile gittikleri evlerde ailelerle sohbet ederek, sorun dinledi.
EV ZİYARETLERİ

Gönül Köprüleri kapsamında Bitlis’e giden AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Bitlislilerle yapılan iftarın ardından, Bakan Kılıç'ın eşi Eda Kılıç ve İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile birlikte iftar alanında Bitlis Kadın Kolları üyeleri ile bir süre sohbet etti. Çiğdem Karaaslan ve Eda Kılıç ardından, ev ziyaretleri gerçekleştirdi. 11 çocuklu Ceyhan ailesini ve 5 çocuklu İlden aileleriyle sohbet ederek, sorunlarını dinleyen Karaaslan ve Eda Kılıç, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

HEDEF GÜÇLÜ TÜRKİYE

Kardeş Şehir projesi kapsamında Bitlis’e geldiklerini belirten Karaaslan, ''Samsun heyeti olarak Bitlis'te bulunma amacımız gönülden gönüle giden yeni köprüler inşa etmek. Çünkü bizler biliyoruz ki gönülden gönüle kurulan köprüleri hiçbir güç zedeleyemez. Güzel ülkemizin her bir metrekaresinde huzurun, refahın ve dolayısıyla, mutluluğun arttığı büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile çıktık biz yola. Bugün bunun gereğini yapıyoruz ama yalnızca kalkınma hedeflerimizle değil güçlenen kardeşlik bağlarımızla daha da büyüyeceğimizi biliyoruz'' dedi.

PARTİLİLERLE SAHUR PROGRAMI

Samsun heyeti Bitlis'te son olarak Polisevi'nde partililer, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen sahur programına katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz'ün de katıldığı sahur programında karşılıklı birliktelik ve kardeşlik mesajları verilirken, Samsun heyeti, Bitlislileri Samsun'da misafir etmek istediklerini vurguladı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.