Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Kayıp Cesetin  Kimliği belli oldu
Samsun'un Bafra ilçesinde 10 gün önce Karpuzlu Çamca Mahallesi'nde sulama kanalında cansız yatan bir kişi bulunmuş yapılan incelemenin ardından ölü olduğu tespit edilmişti.

'10 Gündür Kimliği Belli Değil'

10 gündür kime ait olduğu tespit edilemeyen kişi bu akşam yakınları tarafından Jandarma Karakoluna gelerek, abim kayıp 10 gündür biz abimi arıyorduk, çıkan haberlerden resmini gördük size geldik dedi.

'Sulama Kanalında Bulunan kişinin Kim olduğu belli oldu'

resimlerden tespit edilen kişi Doğankaya Köyünden olduğu ve adının Dursun K olduğu iddia edildi

'Ölüm Nedeni Belli Değil'

'2 gün önce kimsesizler mezarlığa defnedilmişti'

10 gün önce cesedi bulunan kişi geçen zaman içerisinde kimiliği tespit edilememiş, geçen yasal süre (3 gün) içerisinde yakınlarına ulaşılamamış Kaymakamlık tarafından Bafra Asri Mezarlık içerisinde bulunan kimsesizler mezarlığına defin edilmişti.

'Jandarma Olay Yeri İnceleme ve bilir kişi cesedin kendilerine ait olmadığını belirtti'

Doğankaya Mahallesinde 10 gün önce kayıp olan ve 10 gündür abileri Dursun K ‘yi aradıklarını belirten yakınları, ölü bulunan kişiye çok benzediklerini ama emin olmadıklarını belirtmiş, Bafra Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme Doğankaya Mahallesine gitmiş yapılan ilk incelemelerde cesedin Dursun K ait olmadığı tespit edildi.

Bafra jandarma Asayiş ekipleri ve olay yeri incelemenin araştırmaları sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.