Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

KIRCALI’DAN MÜJDELİ HABERLER
banner852

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kırcalı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, damızlık düve yetiştiriciliğinde yüzde 50 hibe desteği sağlanacak illerin belirlendiğini ve bu iller arasında Samsun’un da yer aldığını açıkladı. Kırcalı, Bafra SGK Hizmet binasının 2017 yılında tamamlanacağını, Bafra’ya hükümet konağı ve merkez bir cami yapılması için çalışmalar başlattıklarını, bu çalışmalar sonucunda Bafra’ya yeni bir Hükümet konağı, SGK Hizmet binası ve merkez cami kazandıracakları müjdesini verdi.

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Damızlık düve yetiştiriciliğinde yüzde 50 hibe desteği alacak 12 il belirlendi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2017 yılında damızlık düve yetiştiriciliğinde yüzde 50 hibe desteği vereceği iller arasında Samsunumuzda yer almıştır. Bu ilimiz için çok önemli bir kazanımdır. Bafra’da hükümet konağı ve bir merkez camiinin yapılması için çalışmalar başlattık. 1977 yılında yapılan Bafra Hükümet Konağı, zaman içinde gelişen ve büyüyen Bafra’nın ihtiyaçlarına cevap veremez bir hale gelmiştir. İlçemizin yeni bir hükümet konağına ihtiyacı vardır. Bafra’ya yeni bir Hükümet Konağı kazandırmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bafra’ya Modern ve ihtiyaçları karşılayacak bir hükümet konağı yapılacaktır.

Bafra’da insanlarımızı bir araya getirecek, huzurla ibadetlerini yapacakları, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirecek bir merkez camisi yapımı içinde çalışmalarımız devam ediyor. Bafra’nın nüfus yoğunluğu göz önünde bulundurularak yapımı planlanan Bafra Sosyal Güvenlik Hizmet binası inşaat alanı müteahhit firmaya teslim edilmiş olup inşaat sezonu ile birlikte inşaatına başlanılacaktır. Sözleşme gereği Bafra SGK hizmet binası 2017 sonunda hizmete açılacaktır. Bakanımız açıkladı Samsun –Ankara arasında ise hızlı tren hayata geçecektir. Bazı önemli çalışmalar daha yürütüyoruz. Birkaç gün içinde inşallah bunlarda sonuçlanacak ve hemşerilerimizle paylaşacağız. Bakanımız, Genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkanlarımız ile uyum ve koordine içinde bu çalışmaları yürütüyoruz. Bu birlik ve beraberlik ile Samsunumuz kazanmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selçuk sevinç 7 yıl önce

Fabrika yapın bafraya kardeşim faprika insanla işsizlikden mafya oluyor görmüyormusunu

Avatar
Şennur Arspa 7 yıl önce

Herşeyden önce Bafra da iş yerleri açın. gençler işs

banner877

banner876