Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Mahallelinin yol tepkisi

Samsun'da 27 kilometre uzaklıkta Tekkeköy İlçesi'ndeki 600 haneli olan Eğerceli Mahallesi'nde yolların asfalt olmaması vatandaşları kış şartlarında zor durumda bıraktı. Durumdan rahatsız olan mahalle sakinleri adına açıklama yapan Eğerceli Mahallesi Muhtarı Mehmet Kalebay, belediye yetkililerinin asfaltlama yapacaklarını söylediğini ancak ekiplerinin sadece yamalama işlemi yaptığını belirterek, "Çamur içinde kaldık. Kaç defa belediyenin bütün yetkilileriyle görüştüm. 'Tamam', diyorlar ondan sonra gelip bazı yerleri yama yapıp gidiyorlar. Yollarımız yapılmadı. Ben, Samsun Valimiz İbrahim Şahin'den Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'dan ve AK Parti İl Başkanımız Muharrem Göksel'den mahallem adına yardım istiyorum. Bizim yollarımıza çözüm bulunsun" dedi.



Anahtar Kelimeler:
SamsunMahallelinin Yoltepki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf 7 yıl önce

Toprak yol gene iyi ben bafrada oturuyom burda bi asvat var patates tarlasi daha duzdur adam cukura dustumu bida cikamiyor arabaya ayda 3kere ontakim yaptriyoz buna nedemeli