Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner797

METRO TURİZM'DE SKANDAL BÜYÜYOR...
banner852


O KADININ EŞİ KONUŞTU;  BEDAVA BİLET VERMEDİLER EŞİMİN BİLETİNİ KREDİ KARTIMLA ALDIM.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün Twitter adresinden yaptığı açıklamalara Özbek kadının eşi Vahit Duran'dan yalanlama geldi. Duran;'Eşime bedava bilet verilmemiştir. Bileti kendi paramla ben aldım. Açıklamalar yalandır.' dedi.

HANİ BEDAVA ALMIŞTIN

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde oturan ve 2 aylık hamile olduğu öğrenilen 26 yaşındaki Özbekistan uyruklu Olesya Kalyujina Metro Turizm'e bağlı otobüste koltuktaki televizyonda sinyal olmadığını söylediği için muavinin küfür edip vurduğunu, hamile olduğunu belirtmesine rağmen tekme tokat saldırdığını söylemişti. Olay medyanın gündemine geldikten sonra Twitter adresinden ilginç açıklamalarda bulunan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada;'Bedava biletle yoculuk yapan yolcu muavinle kavga ederek şirketimizden 600 dolar para talep ediyor, alamayınca Gazeteci bozuntularını...!' şeklinde açıklama yapmış, hem mağdur kadını hem de gazetecileri hedef almıştı.

KREDİ KARTIYLA ALMIŞ

Öztürk'ün açıklamalarına Kocaeli'nde yaşayan Özbek kadının eşi Vahit Duran'dan şok bir açıklama geldi. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün kendi Twitter adresinden yaptığı açıklama karşısında şok olduğunu belirten Duran;'Galip Öztürk'ün eşime bedava bilet aldığı iddiaları tamamen yalandır. Ben eşime bileti karşı ödemeli ve kredi kartımdan çekerek aldım. Bunların belgesi ben de mevcuttur. Açıklamalar kamuoyunu yanıltmak ve bizleri suçluymuş gibi göstermek üzerine kurgulanmıştır. Burada sorgulanması gereken konu hamile olan eşime muavin tarafından atılan dayaktır. Yapılan çok ayıp ve çirkindir. Bir holding patronuna bu açıklamalar yakışmaz. Hukuken tüm haklarımızı arayacağız.' dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876