Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner797

1 ve 2 Nolu Şube İl Divan Toplantısı yapıldı
Samsun 1 ve 2 Nolu Şube Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı.

Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin ve 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ,2 Nolu Şube Başkanı Teyfik Yılmaz Demir, İHH Samsun Şube Başkanı Hüseyin Mutlu, 1 Nolu Şube Hanım Komisyon Başkanı Sevil Hıraoğlu ,2 Nolu Şube Hanım Komisyon Başkanı Dr. Melek Özkaplan ve 18 İlçe yönetimleri ve delegeleri katıldı.

Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız Konuşmasına Erdem Beyazıt’ın Birazdan Gün Doğacak şiirinden ''Zaman akar yer direnir gökyüzü kanat gerer Siz ölümsüz çiçeği taşırsınız göğsünüzde Karanlığın ormanında iman güneşidir gözünüz Soluğunuz umutsuz ceylanların gözyaşına sünger. Gün doğar rüzgar eser bulut dolanır Rahmet şarkısı söyler yağmurlar Alnınız en soylu isyandır demir külçelere Gürültü susar ses donar sevgi tohumu patlar Sessiz bir bombadır konuşur derinlerde. '' dizeleri ile başladı.

Seçim süreci ile ilgili olarak '' Saflarımızı sıkılaştırdık heyecanımızı tazeledik 4 aylık rekabet bitti şimdi 4 yıllık refakat döneminin başladığını '' dedi. Ve yeni dönemin hız kesmeden hizmete devam edeceklerini ve yaptıkları faaliyetlere hız kesmeden devam edeceklerini ve üyelerinin her türlü sorununu kendi sorunlarıymış gibi üstüne düşeceklerini belirtti.

Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Teyfik Yılmaz Demir konuşmasında ‘’2 nolu şube olarak akademisyenlerin ve KYK personellerinin sorunlarının takipçisi ve çözümü İçin çaba sarf edeceklerini ifade etti’’ Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin konuşmasında ; Dönem dönem yaşadıkları zorlukları ve bu zorluklardan hep beraber bir aile edasıyla başa çıktıklarını , üyelerden gelen talep ve istekler arzusunda gerçekleştirecekleri projeleri ve gerçekleştirmekte oldukları projeler hakkında bilgi verdi. Konuşmasının sonunda Samsun 1. Şube Başkanı Hamdi Yıldız tarafından kendisine hediye takdim edildi.

(Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin-Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız) İHH Samsun Şube Başkanı Hüseyin Mutlu İHH’nın ‘Geleceğin iyiliksever Türkiye'sini bugünden inşa etmek üzere uyguladıkları"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var - İyilikte Yarışan Sınıflar" projelerini eğitim ve öğretim yılında da 81 ilde devam son hız devam edeceklerini belirtti. Konuşmaların ardından konferans sonlandırıp yemek yenip , hasbihal edildi. Yemeğin ardından Başkanlar ve yönetim kurulları kendi aralarında özel toplantı düzenledi. (Başkanlar Kurulu Toplantısı) (Yönetim Kurulu Toplantısı)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.