Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Samsun Valisi İbrahim Şahin merkeze alındı
Samsun Valisi İbrahim Şahin, Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alındı. Samsun Valisi İbrahim Şahin'in yerine Samsun Valiliği görevine Tunceli Valisi Osman Kaymak atandı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Valiliği görevinden alınarak merkeze çekildi. Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 20 ilin valisi merkeze alındı, 20 şehire yeni vali atandı, 19 il valisi ise yer değiştirdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Sabahattin Öztürk ve toplam 19 ilin valisi merkeze alındı. Merkeze alınan Valiler arasında Samsun Valisi İbrahim Şahin'de yer aldı.

Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Karaman Valisi Süleyman Tapsız, ve Samsun valisi İbrahim Şahin merkeze alındı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.