Öne Çıkanlar Salı Mikrop Yuvası
banner798

Vali Şahin'den mesaj

Şahin, mesajında, kentteki görevinin iki yıl 9 ay sürdüğünü hatırlattı.

Görev süresince, her şeyin en güzeli ve iyisine layık saygıdeğer Samsunlularla karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve güvene dayalı bir bütünleşmeyi esas aldığını dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın huzurunu, mutluluğunu öncelikli kılan vatandaş odaklı etkin, verimli, kaliteli hizmet sunma anlayışıyla yürütme gayreti içinde oldum. Görevim sırasında resmi ve özel bütün kurum ve kuruluşlarla örnek bir işbirliği anlayışı içinde ihtiyaç ve sorunların çözümü konusunda ortak bir gündem oluşturulduğuna ve birçok olumlu hizmetin yapıldığına inanıyorum."

Şahin, Samsun Valiliği görevinde bulundu sürece insan haklarına, hukuka saygılı, insana hizmet etmeyi en yüce amaç ve değer sayan yönetim anlayışı ve çabası içinde olduğunu her alanda birçok yatırım ve hizmetin gerçekleştirildiğini de belirtti.

Bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan ve Bakanlar Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve yerel paydaşların büyük desteğini gördüğünü aktaran Şahin, "Kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Ulusal Kurtuluş Savaşı mücadelemizin başladığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletinin kurtuluşu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı attığı Samsun'da valilik yapmanın onurunu, şerefle taşıyacağımı belirtir, arz-ı veda eder, sağlık ve huzur içinde başarılı çalışmalar dilerim." ifadelerini kullandı.  

Anahtar Kelimeler:
SamsunVali şahin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.