Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

Vekil Köktaş LAĞIM FARELERİ BUNLAR
banner852
 AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ulusal bir gazete de FETÖ bağlantılı haberlerin Cumhurbaşkanı’nın yaptığı mitingin haftasında çıkmasının manidar olduğunu bu haberlerle ilgili yerel de ve ulusal düzeyde 20 tane ceza, hukuk ve tazminat davası açtığını söyledi.

LAĞIM FARELERİ BUNLAR

Referandum sürecinde partisinin çalışmalarına zarar vermemek için bu konuyu gündemde tutmak istemediğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “ Aydınlık Gazetesi tarafından referandum öncesi ortaya atılan iddialar tasarlanmış, planlanmış ve geçmişten süre gelen şahsımla bir hesaplaşmanın ürünüdür. Bu olayları yerel de yapanları çok iyi biliyoruz. Çamur at izi kalsın yolundan hareket eden bu lağım fareleriyle hem siyasi hem de hukuki anlamda mücadelem sonuna kadar devam edecek. Bu işi planlayanlar hukuk önünde çok ağır bedeller ödeyecektir' dedi.

O GAZETEYE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Samsun'da yayın yapan Gazete Gerçek isimli gazete sahibinin belli aralıklarla yazdığı köşe yazılarını basın mensuplarına gösteren ve bazı bölümlerini de okuyan Köktaş, “Bunlar belden aşağı vurup asılsız haberler yaparak insanları karalamak istediler. Ben bunlara yem olmam. Bunlar için dava açtım. Hepsinden tek tek hesap soracağım. Kaldı ki aynı gün Cumhuriyet Başsavcılığı Aydınlık Gazetesi’nde yer alan görüntü ve ifade var şeklindeki söylemleri de yalanladı. ” dedi.

ŞİMDİ Mİ FETÖ DÜŞMANI OLDUNUZ?

Tabandan gelen bir siyasetçi olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, “Benim siyasette neler yaptığımı herkes biliyor. Yapılan hizmetler çok çabuk unutuluyor. Demek ki ara sıra hatırlatmak lazım. Gezi olaylarından hemen sonra ilk mitingi benim başkanlığımdaki teşkilat yaptı. 30 Mart yerel seçimlerinde 17 ilçeden 16 tanesini ben kazandım. Kazanamadığımız ilçenin adayı ise benim adayım değildi. Bize rağmen yapılan adaydır. O adayla kazanılamayacağını söyledim ama dinletemedim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en büyüksek oylardan biri benim başkanlığımdaki teşkilatın çalışması ile Samsun’dan alındı. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin olduğu geçe Cumhuriyet Meydanı’nda TOMA’nın üzerinde FETÖ’ye ilk meydan okuyanlardanım. Bana o dönemlerde 'FETÖ’ye bu kadar yüklenme çok ağır gidiyorsun' diyen belediye başkanı şimdi en büyük FETÖ düşmanı olmuş” diye konuştu.



BENİM YAPTIKLARIM ORTADA

İl Başkanlığı dönemindeki başarılarının da unutulmaması gerektiğini belirten Milletvekili Köktaş, "2004 yılında benim döneminde kazanılan belediye başkanlıklarından birçoğu kaybedildi. Tabanda siyaset yapmak insanların gönlüne girmek zordur. Yalan söylemeyeceksin. Boş vaatlerde bulunmayacaksın. Partimizin 6 milletvekili var ben kimseye yük olmam aksine yük alırım. Sen bir yere layıksan seni zaten oralara getirirler. Beni karalamaya gerek yok. Bu tür haberlerin arkasında yer alıp beni karalayarak siyasette koltuk kavgası yapanların hesapları ile benim hesaplarım farklı. Benim tek hesabım var siyasette o da millet hizmettir” şeklinde konuştu.

SONUCU BAŞARILI BULUYORUM

16 Nisan referandumunda alınan sonuçların da büyük bir başarı olduğunu belirten Fuat Köktaş şunları söyledi: "Önemli bir seçimi geride bıraktık. Türkiye’de yüzde 51.4 Samsun’da ise yüzde 63.6. bu sonuç muhteşem. Bu başarıda Milliyetçi Hareket Partisi’nin katkısı inkâr edilemez. Bu oy oranında AK Parti’nin şu kadar MHP’nin bu kadar diğerlerini bu kadar demek yanlış. Kimin ne kadar oy aldığının hesaplanacağı bir seçim geçirmedik. Burada yüzde 50’nun 1 oy fazlasını almaktı hedef. Bu başarıldı. Şimdi mecliste biz çalışacağız ve uyum yasalarını çıkartacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876