Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Karaaslan Amasya`da İlçe Kongresine Katıldı
banner852
Amasya 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın katılımı ile 22 Haziran Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Merkez İlçe Başkanı Necmettin Topsakal tek liste ile girdiği kongrede tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, kongrenin ardından Sabuncuoğlu Tıp ve Cerrahi Müzesi ile Yeşilırmak kenarındaki esnafları ziyaret etti. 

KARAASLAN;"FERHAT İLE ŞİRİN MİSALİ BİR DAVA AŞKI İÇİN BURADAYIZ"
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Amasya 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi'nde gerçekleştirdiği konuşmada; "Çevre, şehir ve kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak çevre, şehir ve kültürün bu kadar birlikte hemhal olduğu, bir arada olduğu şehzadeler, alimler, bilim adamlarının şehri; Milli mücadelenin mayasının oluştuğu Türkiye Cunhuriyeti'nin temellerinin atıldığı Amasya'da sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Amasya denince aklımıza Ferhat ile Şirin'in aşkı gelir, bugünde bizler bir başka aşk için buradayız. Bir dava aşkı için bir aradayız. 16 yıl önce beraberce cıktığımız bu sevda yolculuğundan defalarca bizi döndürmeye calistilar, lakin başaramadılar. Bugun eskisinde daha da guclu olarak 2023 hedeflerimiz icin calismaya devam ediyoruz. Allah tum dava arkadaslarimizin yardimcisi olsun. Bu vesile ile 6. Olağan Kongremizin Amasya'ya hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum, tüm dava arkadaslarima gorevlerinde basarilar diliyorum." ifadelerine yer verdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876