Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

KIRCALI: KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ
banner852
 
AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı ülkemizde yaşanan terör saldırılarını değerlendirdi. Kırcalı “ Başta Terör ve ekonomik saldırılar olmak üzere her türlü araç kullanılarak ülkemizi yıkmak kardeşliğimizi bozmak istiyorlar. Asla başaramayacaklar. Ülkemizi yıkmaya, birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez” dedi.

AK parti Samsun milletvekili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Terör ve ekonomik saldırılar ile ülkemizi yıkmaya çalışıyorlar. Ama buna kimsenin gücü yetmeyecektir. PKK-DAEŞ-FETÖ-PYD tüm ihanet odakları ve onları besleyenler bilsin ki altında doğdumuz şanlı ay yıldızlı bayrağımızın dibinde ölürüz. Bunu da şereflerin en büyüğü biliriz. Bizimle açıkça mücadele edemeyenler, mertçe ortaya çıkamayanlar, kendi bölgesel ve küresel çıkarları için teröre destek vermekte ve bu eli kanlı örgütleri üzerimize salmaktadırlar. Biz bunların üstesinden geleceğiz. Sevr sevicilerini diz çöktüreceğiz. İçeride ve dışarıda terör örgütleri ile mücadelemiz tavizsiz bir şekilde devam etmektedir. Bu kapsamda Fırat Kalkanı operasyonları devam edecek. Suriye’de, El- Bab ve Münbiç’i terör örgütlerinden tamamen temizleyene kadar durmayacağız. Bizim bu mücadelemizde koalisyon güçleri sözlerinde durmadıkları gibi bizim sonuç almamızı engellemek içinde Musul operasyonlarını başlattılar, başka çalışmalar yaptılar. Tüm bunları biliyoruz.

AK parti Samsun milletvekili Av.OrhanKırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: Ortadoğuda ve İslam ülkelerinde etnik ve mezhepsel kutuplaştırmalar ile iç savaşlar çıkardılar. Darbeler yaptılar. İslam coğrafyasında ve mazlum ülkelerde kan döktüler, işgaller yaptılar, vahşice zulüm ve işkenceler uyguladılar. İnsanları vatansız bıraktılar. Çocukları katlettiler. Yapılanlar Müslüman soykırımıdır. Aynı oyunu ülkemizde oynamak istiyorlar. !% Temmuz FETÖ ihaneti, İstanbul Beşiktaş stadı Vodafane arena önünde, Kayseri’de, İstanbul Ortaköy Reinna da, İzmir’de yapılanlar, PKK’nın ve DAEŞ’in canice saldırıları Ortadoğu’da yapılanın Türkiye’de yapılmak istenmesidir. Amaç ülkemizde de etnik ve mezhepsel kutuplaşma oluşturmak ve iç savaş çıkarmaktır. Türkiye’yi Suriye, Irak gibi yapmaktır. Ülkemizi parçalamak ve küçültmektir. Milletimiz bu oyuna gelmemiştir ve gelmeyecektir. Biz 80 milyon olarak birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz. Bizim bu vatandan başka gidecek yerimiz yok. Bizim bu bayrağın gölgesinden başka sığınacak yerimiz yok. 80 milyon insanımızın geleceği de, mutluluğu da bu topraklardır. Ülkemizi yıkmaya, birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876