Öne Çıkanlar Doluluk oranı Fide dağıtımı
banner798

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ`DAN KONGRE AÇIKLAMA
 Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılan 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "15 yılda elde edilen tarihi başarıların ardından Türkiye'nin geleceğini inşa etmek için saflarımızı yeniden sıklaştırdığımız, kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Genel Başkanımız olarak seçildiği kongremizin sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.

Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılan 3. Olağanüstü Büyük Kongresinin her kongrede olduğu gibi coşku, heyecan, büyük bir katılımla şölen ve bayram havasında gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Ezilenlerin hür sesi mazlumların gür sesi, 14 Ağustos 2001 tarihinde "biz milletimize bedel ödetmeyiz, bir bedel ödenecekse bedeli biz öderiz" diyen Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, "Hoşbulduk" diyerek 998 gün sonra tekrar yuvasına döndü.

"Milletimize eğer en küçük bir yanlışım olursa hiç terettüt etmeden gereğini yapın" diye seslenen Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, milleti merkeze alarak teşkilatlarda yenilenme, belediyelerde halk merkezli hizmet, milletvekillerine de yasama ve proje hizmeti, yeni atılım döneminde de demokrasi, değişim, reform merkezli çalışma mesajları vermiştir.

AK Parti olarak millete efendilik İçin değil, Millete hizmet için varız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı bu yeni yol haritasıyla birlikte 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize de ulaşma adına gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Geldiğimiz bu nokta, inancımızın zaferidir. varacağımız hedef; Liderimizin öncülüğünde, Büyük Türkiye'dir.

Bu düşünceler içinde yeni dönemin, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde oluşan yeni Merkez Karar Yürütme Kurulu'nun (MKYK) ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.