Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

VEKİL KURT, BAKANLARIN DEVİR TESLİM TÖRENİNDE
banner852
SAĞLIK BAKANI AHMET DEMİRCAN’A TEBRİK
Kabine revizyonu sonrasında Sağlık Bakanlığı’na getirilen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan’ı, devir teslim törenine eşlik ederek makamında ilk kutlayanlar arasında Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt yer aldı.
Recep Akdağ’dan görevi devralan Demircan’ı kutlayan Kurt; “Samsun milletvekili olarak böyle bir göreve gelmeniz hepimizi sevindirmiştir. Ülkemizin en icracı bakanlıklardan birinin başında olmanızdan dolayı gururluyuz. İnşallah güzel hizmetlere vesile olur, ülkemizde sağlık konularında başarılı bir performans sergilersiniz, daha önceki tecrübelerinize dayanarak buna inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

AKİF ÇAĞATAY KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Yapılan kabine değişikliği sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini Rize milletvekili Osman Aşkın Bak’a devreden Akif Çağatay Kılıç’ı yalnız bırakmayan milletvekili Kurt; Sayın bakanımız bakanlığı döneminde gençlik için büyük projelere imza atmış, spor alanında, Samsun ve Türkiye adına birçok önemli yatırımı gerçekleştirmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde yaptığı hizmetler dolayısıyla Sn. Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni kabinede görev alan bakanlarımıza başarılar diliyorum. Bakanlar Kurulumuz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876