Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner798

Bafra Mevlanaspor Futbol Yaz Okulu Start Aldı
banner852

13 Haziran- 1 Eylül tarihleri arasında devam edecek yaz okulu, 8-15 yaş arası 80 çocuğa futbol eğitimi verecek. Futbol yaz okulunda konuşma yapan Mevlanaspor Başkanı Servet Şengül şunları söyledi.

3. 2016 tarihinde, kulübümüzü kurduk kulübümüz geçen yıl ve bu yıl olmak üzere futbol yaz okulumuzun ikincisini başlattık. Yaklaşık 80 civarında lisanslı örencilerimiz var bu hem futbol olsun hem masa tenisi ,dart,wushu, botçe olsun Türkiye'de bir çok branşta spor faaliyetlerine devam ediyoruz.Şu an burada Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte açmış olduğumuz Futbol Yaz Okulunda genç,minik çocuklarımıza deneyimli Alt Yapı Sorumlu Antrenörlerimiz olan Levent Kılıç ve Mustafa Şahin nezaretinde futbol eğitimi alacaklar.

Botçe de 5., dartta Türkiye 3.sü, oldu. sporun her alanında varlık gösterme çabası içindeyiz.Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin'in katılımı ile de bu yıl 2. yaz futbol okullarını açmış bulunuyoruz. Amacımız, çocuklarımıza kötü alışkanlıklardan uzak tutmak onları sporla iç içe bir zemin hazırlayıp eğitmek burada hocalarımızın nezdinde güzel bir açılış oldu ben ilçe başkanımıza belediye başkanımıza katılan tüm müdürlerimize çok teşekkür ederim. ayrıca bize sponsor olan ve her alanda bizleri destekleyen Güngör Ticaretin sahibi Ramazan Güngör kardeşime de teşekkür ederim' dedi.

Mevlanaspor Başkan yardımcısı Arif Öztürk ise, Mevlanaspor genç çocuklarımızın elde ettikleri başarılarla var olma yolunda ilerleyen ve bunu Türkiye'de kanıtlayan bir kulüptür. Mevlanaspor U-19 A- Genç ligine katıldı ve benim çocuklarım 2000 ve 2001 doğumlu kendilerinden 3 yaş büyüklerle mücadele ettiler. ligde oynadıkları 16 maç sonucunda 2. bitirerek Samsun'a Play Off oynama hakkı kazandılar, orada ki şanssızlık son dakika penaltı golüyle kaçırdık. Mevlanaspor günü kurtarmak değil geleceğe yeni genç nesillerimizle sağlam adımlar attığımızı düşünüyorum ve geleceğin Mevlanasporla birlikte daha güzel olacağını düşünüyorum' dedi.

Mevlanaspora sponsor olan Güngör Ticaretin sahibi Ramazan Güngör ise, ben ve şirketim spor adına çocuklar adına kim ne yapıyorsa her zaman yanında oldum ve yanında olmaya da devam edeceğim' dedi.

Yaz Futbol Açılışına, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra Mevlanaspor Kulübü Başkanı Servet Şengül, Başkan Yardımcısı Arif Öztürk, Mevlanaspor Genel Sekreteri Abdullah Uyar,Mevlanaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Mevlanaspor Yaz Futbol Okuluna Çocuklarını yazdıran Aileler ve Veliler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876