Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

Beşiktaş Yunanlardan avantajı kaptı
banner852
Beşiktaş, Olympiakos deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerek çeyrek final yolunda önemli bir adım attı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Olympiakos'a konuk olan Beşiktaş, zorlu deplasmandan 1-1'lik beraberlikle dönerek rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımını sahaya Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Babel ve Aboubakar 11'iyle sahaya sürerken, ikinci yarıda Oğuzhan ve Cenk'e de şans verdi.

Olympiakos'ta ise daha önceden Trabzonspor forması giyen Oscar Cardozo ile Marko Marin ise maça yedek kulübesinde başladı.

Beşiktaş, maçın ilk yarısını Olympiakos'un veteran oyuncusu Esteban Cambiasso'nun 36. dakikada kaydettiği golle 1-0 yenik kapattı.

İkinci yarıya etkili başlayan Beşiktaş, 53. dakikada Vincent Aboubakar'ın kaydettiği golle skora dengeyi getirdi: 1-1. Maçın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 16 Mart Perşembe günü Vodafone Arena'da oynanacak.

Beşiktaş'a tur için 0-0'lık beraberlik ve alacağı her galibiyet yeterli olacak. 1-1'lik beraberlikte maç uzayacak, Olympiakos'un iki veya daha fazla gol attığı beraberlik sonuçlarında ise Yunan ekibi turu geçen taraf olacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876