Öne Çıkanlar Renkli karnabahar Futbol müsabakası
banner798

Erhan aramızdan ayrılalı 6 Yıl oldu
En son Denizli Belediyespor Kulübünde oynayan ve elim bir kaza sonucu hayattını kaybeden Erhan Kayar aramızdan ayrılalı 6 yıl oldu.

Önce Bafraspor ve sonrasında Samsunspor'un altyapısında deneyim kazanan ve Samsunspor'un biranda gözdesi olan Yıldızı erken parlayan 1985 Bafra Doğumlu olan Erhan Kayar'ın aramızdan ayrılmasından tam 6 yıl oldu.

Erhan Kayar'ı Samsun'daki sevenleri unutmadı.

EDİTÖR'ün notu;"Şüphesiz,Erhan'ın kişiliği ve karakteri ile örnek bir futbolcu olduğunu tanıyanlar inkar edemez...Hayattı boyunca yardımlaşmayı seven ve ihtiyaç sahiplerine el altından yardım eden, karakterli bir futbolcu arkadaşımızdı.Ne yazıkki iyiler pek fazla yaşamıyor...Ölüm Allah'ın emri,Allah (C.C.) sevdiği kulunu yanına erken alırmış,Seni güzel temiz kalbin ve gülen yüzünle hep iyi duygularla hatırladık.BEŞİKTAJ'I senin yüzünden sevdik,Seni hiç unutmadık...Allah'ım senin acını bize unutturmasın,Ancak hayatının baharında trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuştun...Erhan Kayar'ın acısını içimizde dün gibi yaşıyoruz.Allah(c.c.) mekanını cennet eylesin...NUR İÇİNDE YAT KARDEŞİM...  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.