Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Samsunspor'da çifte imza
banner852


TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Konyaspor'dan Abdulkerim Bardakçı ile Konya Anadolu Selçukspor'dan Oğuz Gürbulak'ı kadrosuna kattı.

Kulüp Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, yerli transferlere devam ettiklerini söyledi.

İzledikleri ve beğendikleri oyuncuları almak için çalıştıklarını aktaran Araboğlu, "Abdulkerim Bardakçı geçen sezonun ikinci döneminde bizde forma giymişti. Kendisi ile tekrar anlaştık ve Konyaspor'dan 1 yıl daha kiraladık. Oğuz Gürbulak ise takip ettiğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncuydu. Onu da 2 yıllığına kadromuza kattığımız için mutluyuz." dedi.

Genç futbolcu Abdulkerim Bardakçı da yeniden Samsunspor ile anlaşmaktan mutlu olduğunu, gelecek sezon Süper Lig'e çıkmak için çalışacaklarını kaydetti.

Tecrübeli oyuncu Oğuz Gürbulak ise Samsunspor gibi büyük camiaya geldiği için sevinçli olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından futbolcular resmi sözleşmeyi imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876