banner867
Milyon dolarlık yatırımlarla zor şartlar altında yapılan,büyük yatırımların sonucunda açılan ORGANİZE SANAYİSİ esnafının durumu ne olacak… Buraya, yetkililerin destekleriyle yönlendirilen iş adamları şimdilerde Makam sahiplerinden yakınıyor…
 
Gözlemlerimizle ve İş adamlarından edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, Organize sanayisinin şehir içine uzaklığı sebebiyle ulaşımın zor olduğu, OSB’ye giden yolların tamamen bozuklundan, yol güzergâhında bulunan elektrik direklerinin lambalarının yanmaması, aynı yol istikametinde yönlendirici levhalarının olmaması, bizleri düşündürüyor. Organize Sanayi içinde elektrik direklerinin gece yanmadığı bir durumda aklınıza ne gelir. Gece OSB, ışıklarının orada bulunan firma ve işletmecilerin kendi işyerlerinin ışıklarının yanması ile aydınlanması bizlere garip geldi.
 
Suların da zaman zaman akmadığını ve İnternetin de bazı zamanlar kesildiğini duyuyoruz. Bizlerinde aklına,”Milyon Dolarlık yatırımlar Bafra’da yok olmaya her zaman mahkûm mu?” sorusu geliyor. Bu kaderi kim yenecek? Buradaki sorunları kimler takip edecek?Kim görecek?
 
Daha yeni OSB Olağan üstü toplantısında Bafra Kaymakamı Ali KATIRCI ile Bafra Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN’e İş adamları, servisi kaçıran işçilerin işe gelmek için taksi tutmak ya da son duraktan sonra yürümek zorunda kaldığından yakınmışlardı. Aktekke Kuran Kursu'na kadar gelen 4. Hat dolmuşlarının sabah, öğlen ve akşam saatlerinde olmak üzere Organize Sanayi'ne kadar gelmesini istemişlerdi.
 
2012 Ekim ayı içinde Bafra'ya verilmesi planlanan doğalgazdan OSB'deki fabrikaların da yararlanmasını talep ettiler.Ayrıca Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, dolmuş hattı için görüşeceklerini, doğalgazın Bafra OSB'ye getirilmesi konusunu da görüşmek üzere yüklenici firma yetkililerini gelecek toplantıya davet edeceklerini açıklamıştı.
 
OSB’nin istedikleri ortadaydı. Ne yazık ki yapılacak işlerin dahi takipçileri olamayan,yetkilerimiz sanırım OSB’ye o günden sonra pek uğramıyor.İş adamlarının ve orada bulunan büyük firmaların neler istediğini de pek bilmiyorlar.Umarım bir gece merak ederlerde OSB’ye gece giderler o zaman bizlerin ne demek istediklerini anlarlar…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876