banner798
 
Maç bizim için ligi lider bitirme açısından çok önemli olduğunu bilerek oynadık gibi geçti desek sanırım yanlış olmaz. Defans oyuncularımız temkinli ve dikkatli oynamaya çalışırken kenar savunma oyuncularımız neredeyse hücuma hiç çıkmadı. Tabiî ki bu anlamda bize yerli olacak sonuç önemli olsada seyredenler için henüz lig bitmeden bu yıl 3 lige çıkarrnıyız seyirleri başladı. Bu düşüncenin gayet normal olduğunu futbol geçmişimize baktığımızda normal karşılayabiliriz ama oyun olarak baktığımızda geçen haftalara nazaran oyun anlayışımızda bazı farklılıklar görmedim değil.
 
Topu rakip sahaya yollayıp orada pres yaparak rakibi baskı altına almaya çalışma düşüncemizi bu kez daha çok pas yaparak rakip sahaya yıkmaya çalıştığımızı gözlemledim.
Fakat bu defa halı sahada oynayan yaşlı futbolcular gibi bir tempo düşüklünü gördük.
Eleştiri olarak söylemiyorum ve sabırlı pas yapma anlayışının bize final niteliği taşıyacak maçta yararını görebiliriz fakat pas anlayışımızı daha tempolu hale getirmeliyiz.
Rakip alanda pas yapma alışkanlığını edinerek oynamak takımımıza özgüven kazandırma açısından çok faydalı olsa da bütün oyuncularımızın aynı anlayışa göre oyunu benimsemeleri lazım. Eğer bu oyun anlayışını kişilere göre oynarsak rakibin tedbir alması kolaylaşır ve hayati önem taşıyan maçta geri dönüş yapamayabiliriz. Ve bu konuda uyarıda bulunma zarureti görüyorum. Örnek olarak ve saptama açısından söylemekte fayda görüyorum.
 
Remzi bizim bu futbol anlayışımızda bu şekilde oynayacaksa sonuç almamız zorlaşacağı gibi rakibin tedbir alması kolaylaşır ve ayrıca EREN adlı oyuncumuzu da etkili olma manasında kaybedebiliriz. Örnekse herkesin dikkatini EREN İN oynadığı ve top almaya geldiği bölgeleri gösterebilirim. Sonuç olarak final diye nitelendirdiğimiz maçta eren bize çok lazım olacak.
 
Yanlış anlaşılmak istemem ama futbol adamı olarak bazı futbolcularımızın kilo sorunu olduğuna dikkat çekmek istiyorum. İstikrarlı diye gözlemlediğim BURÇİN. BURAK. SİNAN sanki kilo lanmışlar. Bu anlamda bir an önce gereken önlemleri almaları lazım diye düşünüyorum.
 
İkinci yarı oynadığımız oyunun değerlendirmesini ise skora bağlıyor ve pek önemli değil diyorum. Çünkü takımımız bu gurupta zor dediğimiz bütün maçları kazandığını düşünürsek bu yıl amacımıza ulaşma yönünde avantajlıyız diyebiliriz…  Gurubumuzda oynayacağımız son maçlarda intihar etmezsek. BUDA DÜŞÜNCEMİZDE OLAN BİR OLAY DEĞİL.
 
BÜTÜN TAKIMIMIZI KUTLUYORUZ VE MUTLU SONA ULAŞACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ. Saygılarımla.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.