banner798
Dün oynadığımız bulancakspor maçından aldığımız bu bir puanı başarı olarak değerlendirebileceğimiz gibi rakiplerimizin aldığı sonuçlarında bu düşünceye kapılmamızda etkisi olduğunu unutmamamız gerekir.Her takım birbirine böyle ikramlarda bulundukça maçlar son ana  kadar beraberlik sonuçlarının ağırlıkta olduğu büyük bir kapışmaya sahne olacak gibi görünüyor.Geçen haftaki iç saha puan kaybımız mevcut fikstür ve puan avantajımızı elimizden yüzde elli olarak almış olsada hala diğer yarısı büyük avantaj olarak elimizde kalmaya devam ediyor.

Önümüzdeki  2 ,3 maçlık avantajlı bir döneme daha giriyoruz ve bu sefer iyi kullanıp aradaki puan eşitliğini ortadan kaldırıp puan artırmalıyız.Son maçlara kadar bizi rahatlatacak sonuçları elde ederek son maç sendromlarınada bir kez daha takılmamalıyız.

Son iki maçta eksik oyuncularımızın eksikliğini hissettiğimizi söyleyenler olacaktır ve haklıda olabilir ama şurasıda unutulmamalıdırki ilk yarıyı lider bitirdiğimizde bu oyuncular yoktu.Sadece kalite ve kadro derinliği olarak yönetim kenar yönetimin elini rahatlatmış oldu ama ne yazıkki bu durum iyi kullanılamadığı gibi iş daha zor hale gelmeye başladı.Oysaki ikinci yarının ortalarına kadar bu işi koparırız diye düşünüyordum.Fakat sezon başında pek olayan ve görmediğimiz bazı kaoslar yaşamaya başladık,sakatlıklar,kırmızı kartlar ve para sorunları gibi ama ben bu konulara bir yenisini daha ekleme ihtiyacı hissetmiş ve geçen yazımda bundan bahsetmiştim.Çok golpozisyonu vermeye başladık ve artık her maç goll yiyoru bunun nedenleri niçinleri konusunda cesaretli adım atamazsak  veya bulunduğumuz konum nedeniyle birşeylerin üzerini örtmeye gerçekleri görmeye değilde dediğim gibi örtmeye devam edersek geçen yıl yaşadığımız hüsranı tekrar yaşarız.

Maddi sıkıntıları bahane ederek maç sonuçlarını kendine göre yorumlama zahmetine katlanmasın hiç kimse.Her takımın maddi sıkıntıları var ve bal liginde henüz doğru dürüst para ödeyemeyen ve gücü olmayan takımlar var.Bizde ise biliyorumki bir çok alacağının büyük kısmını almış durumda ve muhakkak kalanıda alacaktır.Haklı olabilirler ama geçen yıl oynadıkları kulüple bafrasporu yanyana getirip değerlendirirlerse daha iyi düşüneceklerine inanıyorum.
Maçlarda çok pozisyon verdiğimiz ve çok gol yediğimiz konusunda uyarımı yaparken nedenleri ve niçinleri konusunda biraz yorum yapmak isterim.hocalarımız kusura bakmasın ama sezon başından bu yana yazmamak için çok dirensemde sporseverlere haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Bazı futbolcularımız CUMA günleri neden idmanlara çıkmıyor anlamış değilim arkadaşlar.pazartesi ve cumartesi gününüde katarsak 3 idmanla maçlara çıkan oyuncularımız var ..Bu durum sezon başından bu tarafa devam ediyor ve bu durumun yaratacağı sorunlar konusunda ders vermemize gerek yok ama hatırlatmakta fayda var sanırım.

1.fiziki yetersizlik,2.sinir bozukluğu.3.sakatlıklar.4.sinirsel yorgunluğa bağlı kırmızı kartlar.

Ve sonuç olarak bol bol gol pozisyonu vererek gol yemeler ve oyuncu kayıpları.Ayrıca ben en önemlisi haksız rekabet yaratması.devamlı düzenli idman yapan oyuncunun hocalara saygısı kalırmı acaba.Bu konuda hocalarımız ne düşünüyor acaba.

İnce bir ayrıntıyı önlem olarak yazayım.herşey mükemmel gidiyor diye yalakalık yapmak olasılıklarını unutmayın ama bu takımın şampiyon olması için bazı gerçeklerin yazılarak ortaya konulmasında fayda var diye düşünüyorum. Çünkü bu yönetim öylesine isabetl devre arası tranferleri yaptıki şampiyonluğu altın tepside verdiler hoclarımızın eline..olamaz isek çok yazık olur çok.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876