banner797
GENÇLİK MERKEZİ İHALESİ 5 ARALIK 2012 TARİHİNDE YAPILIYOR

YENİ STAD VE KAPALI YÜZME HAVUZUNUN 2013 PROGRAMINA ALINMASI BEKLENİYOR


BAKAN KILIÇ SÖZ VERMİŞTİ!

Gençlik ve spor Bakanı Suat Kılıç Bafra için verdiği bir sözünü daha tutuyor. Bakan Kılıç daha önce içinde 11 adet salon bulunan 2.000 kişilik kapalı spor salonunun sözünü vermişti. Bakan Kılıç temel atma törenine bizzat katılarak kapalı salonunun temelini de atmıştı. Bakan Suat Kılıç ayrıca Bafra'ya Gençlik merkezi yapılacağı sözünü vermişti.

ZİHNİ ŞAHİN YER TAHSİL ETTİ!

Bu konuda Bafra'dan yer tahsisi isteyen Bakan Kılıç'a Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'de yer sözü vermişti. Başkan Şahin sözünü tuttu. Bulvarın sonunda fuar alanı olarak bilinen yer Gençlik merkezi yapılmak üzere tahsis edildi. Tahsis edilen yerin içinde bulunan ve belediyeye ait olan halı saha ve yabancılar çarşısı da tahsis edilen yerin içinde bulunması nedeniyle kalkacak.

KILIÇ,”TESİS İÇİN ÖDENEK HAZIR!BAFRA BU STADI AŞTI.”

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bu önemli tesis için ödeneği hazırladı. Bafra Gençlik merkezi için ihale ise 5. Aralık'ta Samsun'da yapılacak. Gençlik ve spor Bakanımız Suat Kılıç Bafra kapalı spor salonunun ve Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültelerinin temel atma törenlerinde " Yıllar evvel Bafra spor ile Ballıca spor (19 Mayıs) arasında oynanan futbol müsabakasını bugün ki Bafra Şehir Stadında izlemiştim. Bafra artık bu stadı aştı. Bugün ki mevcut stat 40 yılını doldurmak üzere Bafra'ya yeni ve modern bir stat gerekiyor. Bu alanı Bafra Belediye Başkanımız Zihni Başkan büyütürse bu alan da kapalı spor salonumuzun yanına Modern bir stat ve Kapalı yüzme havuzu sözünü veriyorum. 2013 programına alacağım" demişti.

BAFRA YENİ STADIN HAYALİNİ KURUYOR!

Şu günlerde Türkiye tarihinin en büyük spor tesisi yatırımı başladı. 24 stat ve 405 spor tesisi yapılacak İhaleye çıkacak olan 24 stattan biri olan 15.000 kişilik Afyon stadı Bafra için çok güzel bir örnek olarak önümüzde duruyor. Afyon sporun renklerinden oluşan stadın Bafra’nın efsane renkleri olan Kırmızı Siyah olarak düşündüğümüzde insan heyecanlanıyor. Yeni stadın hayalini kuruyor.

BİZLER BAKAN KILIÇ VE ŞAHİN’E TEŞEKKÜR ETMEK DÜŞER

Sayın Belediye Başkanımız Zihni Şahin'in mevcut alanı büyüteceğine Sayın Bakanımız Suat Kılıç'ın da Kırmızı Siyah Bafra stadını ve kapalı yüzme havuzumuzu yapacağına inancımız tamdır.Bize de sözlerini tutan Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e teşekkür etmek düşer.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.