banner798
 Çok zor günler geçiren bafraspor küme düşer derken,yönetim değişikliğinden sonra adeta kabuk değiştirdi.Maçlarını üst üste kazanarak küme düşme korkusunu üzerinden attı.

FATİH başkan yönetimi aldıktan sonra futbolcular üzerinde yarattığı etki ile moral motivasyonu en üst seviyeye çıkararak bu gelişimde büyük rol oynamıştır.Üstteki takım alttaki takım demeden maçlarını kazanan ekibimiz şimdi daha üst sıralara hedeflemiş durumda.Son haftalarda kazanılan maçlar taraftarı etkilemiş olacak ki seyircide hatırı sayılır artışlarda görülmektedir.

Her akımdan 5,6 gol yiyen takım gitmiş yerine koşan ve ısıran bir takım gelmiş,bol gol atan bir ekip haline dönüşmüş.Tabi bunun nedenlerini
spor kamuoyu bildiği için benim yazmama gerek yok sanırım.Kulüp tesislerinde adeta bayram havası esiyor. Önümüzde bir kongre süreci var,bakalım önümüzdeki yılın hedefleri hakkında neler duyacağız.

İnşallah başarılı bir yönetim gösterirler diye umuyorum ve diliyorum.diliyorum. Atakent spor karşısında alınan galibiyet puan farkını üst seviyelere çıkardığı için teknik boyutta fazla bir şeyin artık önemi kalmadığı içinartık gündem kongre süreci ve neler yapılacağına dair konularla geçecektir.Futbolcuları ve teknik heyetindekileri kutluyorum ve başarıların devamını diliyorum.

KIZILIRMAK SPOR NE YAPIYOR.

Geleceğin takımı diye nitelendirdiğimiz kızılırmak spor 4 de 4 yaparak dolu dizgin devam ediyor.NAİL YALDIR başkanlığında hedefe emin adımlarla koşuyor...Tabiki bu yol çok zorlu ve meşakkatli geçecektir..Bu koşuda NAİL başkan yalnız kalırsa çok yıpranacaktır..Benim tanıdığım NAİL onuru ve gururu ile bu işi bitirir ama bu yolda yalnız değilsin diyenler NAİL başkanın yüzüne nasıl bakacaklar..Bu oluşum başında bulunanlardan biri olarak [ilk başta tabi]
bu mevzu hakkında çok yazılar yazılacaktır ve benim tarafımdan kamu oyuna duyurulacaktır.Önümüzdeki hafta yakakent spor  ile oynanacak maçı alacaklardır inşallah.Her ki takımız hakkında gelişen ve yaşananlar hakkında bilgiler aktarmaya çalışacağım...
Umarım her iki takımımız ve her iki başkanında işleri yolunda gider.SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.